T61 nastaveni bezdrát síte
já mám Asuse a normálně spustím firefox napíšu adresu routeru (většinou bývá 192.168.1.1) zadám už. jméno a heslo a pak tam je záložka Wireless a pak Access Control List a tam to zapíšeš, jo a MAC Access Mode musí být Accept pak Save&Restart router a jedeš
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
Jo tak tohle bych chapal akorad tedy na Wireless nemam moznost zadat MAC takze to musi byt asi nekde jinde.....ale porad nechapu to ze jeden notas se se stejnym nastavenim spoji a druhy ne a mac nikde zapsanou nema a taky kdyby to bylo tou adresou dle me tak me nespoji asi vubec ale me v nezabezpecenem modu spoji bez problemu jakmile chci zadat WPA ci cokoliv jineho tak uz ne....
http://nahraj.cz/download/120162450855/3159 http://nahraj.cz/download/120162458468/3161 tak tohle mi to pislo bohuzel nevim co to znamena a co s tim delat poradi nekdo? prosim
No mam vazne ja uz byl tak zblblej ze sem si zavolal i sestru aby koukala jestli nastavuji to same je to nejake divne ale tesi mne ze to vypada spise na chybu softu nez na spatny hardware nevim co s tim a stve me to si myslim jestli treba neni take neco v biosu nebo nejake skryte volby v os.... neco vic do hloubky ale na to jsem vubec nesahal nastavoval jsem jen ten sitovy nazev sifrovani a kod tot vse...... neposlal bys mi treba fotky jak to vypada spravne nastavene ze bych si to nastavil podle tebe nebo nekdo ochotny kdo by udelal nejaky mensi navod? Ja nevim ale snad tak blbej nejsem kdyz druhy notas slape v pohode..... a jeste sem si smazl ty office to uz sem take psal tady do fora doufam ze to pujde resit snad jo....
Jooooooo........... vyreseno teda to byla fuska Tak jsem prisel nato cim to je skousel jsem vse mozne az sem obevil v nabidce Configure ..... User Preferences ........ polozku Enable animations......... ani nevim k cemu presne to je ale tak jsem ji odskrtl a vse funguje tak to je fajn ted jeste jak je to s temi office a sem spokojen
MichalKus píše:polozku Enable animations.... ani nevim k cemu presne to je ale tak jsem ji odskrtl a vse funguje
si si isty, ze to je tym? ta len zapina/vypina animovane obrazky v AC
MichalKus píše:tak to je fajn ted jeste jak je to s temi office a sem spokojen
co s nimi?
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“