Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
ehm v úvodu, nezakládej si furt nové a nové vlákna .. vše se dá vyřešit v jednom ..... výše uvedenej notebook je plasťák nicméně v téhle cenové relaci patří mezi ty lepší "prověřené" vcelku oblíbené modely, klidně do něj jdi ... je to taková normální office mašinka .... možná dokoupit nějakou tu ramku, ale pokud plánuješ XPčka tak nepotřebuješ
jo, to jsou dobré alternativy. Esprimo je ale bez systému, nevím jestli ho tazatel má nebo ne. Nicméně ty co jsi navrhl jesou dvoujádra a to je plus...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
No a vydrží tyto notebooky přenášení do školy, atd...budu si kupovat nějakou dražší brašnu, aby se nepoškodil ten noťas??? Já jenom, abych třeba tu TOSHIBU neměl jeden rok a potom byla na odepsání...??!!
na nošení do školy doporučuji nějakej kvalitní batoh (DICOTA BacPac aj.) je to pohodlnější a notebooku se tam nic nestane ... a zabiješ 2mouchy jednou ranou .. budeš mít kam dávat učebnice a podobné hovadiny ... lepší než bračna extra na noťas a ještě batoh s učenim na zádech
no mě se líbí DICOTA protže má notebook umístěný v "zadní" kapse zvlášť od všeho ostatního tím se vyvaruješ prachu atd. .... a dokud ho nesundáš ze zad tak ti nikdo notebook nevyndá