NeoPlex píše:tak vsechny poznatky co sem ziskal a rady sem mu dal... bylo to zpochybneno a moje znacka oznacena jako shit stejne tak jako vsechny ntb jsou shit do 30k... takze tim padem, mu jina volba nezbyva jestli chce poradnej notas

me nebavi nekomu radit a zaroven se s nekym porad dohadovat o tom, ze to neni pravda atd...
Značku MSI jsem jako shit určitě neoznačil

. Označena jako shit byla pouze kvylita šasi u notebooku MSI do 30k.(Šasi nikoliv výkon.Výkon má určitě dobrej.) Žádná plastová šasi není dobrá s tím se smiř. Ale asi jsem mněl místo slova shit používat "méně kvalitní" to zní líp. Když plast tak je to nižší mainstream. Opakuju ti po druhý ,že mě moje shit plastová šasi u mýho notebooku nevadí ,netřískám s ním vo zeď.

Lenovo thinkpady jsou světlá vyjímka co se týče šasi v těchto lowendových cenových vodách.
Jinak je to všechno nižší mainstream - Low-end co se šasi týče čili takovou kategorii označuju jako shit (to je zvyk

) ,ale tak aby to neznělo tak blbě tak je to kategorie méně kvalitních šasi .
Ale jinak máš pravdu ,když kvalitní šasi a výkon tak je to za 50k + ,ale já takovej nepotřebuju tak mi ho furt nevnucuj . THX

MacBook Pro 13" (MID 2010) | Intel C2D 2,4GHz | Nvidia GeForce 320M 256MB | 2 x 2GB DDR3 1067MHz | 250GB 5400ot. | OS X Lion