Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Raz som tu už písal sa mi zda čo sa týka notebooku a teraz sa potrebujem proadiť znova...
Potrebujem totálnu šunku, je mi jedno, aký bude dizajn, hmotnosť, velkosť, proste všetko mám na haku, ale potrebujem na tom notese rozbehat fifu 08 To jediné požadujem
lol nejde o to...
Ide o to, že mám celkom vykonny notebook, ktorý ale nevyužívam pretože nehram hry...tak som sa ho rozhodol predať, a nahradiť ho nejakou šunkou ktora bude vymedzená iba ne nejaké nenaročné aplikacie...
ale problemy robí brat, on proste každý den hrava fifu, a ked mu na tom booku nepojde fifa tak bude zle...
som mu slubil že na tom novom mu tiež pojde fifa
jj takhle jsem to myslel, moc za to nedostaneš ... vyjde to tak 1:1 když ho prodáš a koupíš za to něco slabšího, nového na čem si bráška může hrát ....... takže jestli to děláš z důvodu úspory financí tak to nemá smysl ...
myslím si že oplatí, pretože mám kupcu ktorý by to kupil za 25 000...
a notebook by som chcel http://www.alza.sk/notebook-lenovo-3000-n200-d80989.htm len neviem či rozbehnem na ňom tu fifu...
alebo kebyže mi zoženiete niečo tak do 17 000 Sk ved aj 8 000 su peniaze, teda aspon pre mna
no nevim, nerad doporučuju notebooky v téhle cenové relaci ... teoreticky by měl fifu08 utáhnout .... ale spíš se zeptej ve vláknu FSka uživatelů co s ním mají nějakou tu zkušenost..