FL90 v2
-
- občas něco napíše
kaaaya píše:Někde jsem četl, že power USB nemusí pak chodit. Což to mi nevadí. Wifi mě nenapadlo vyzkoušet. Ale proč tam nemám tu položku s TPM? To mi povězte.
Pozeral si sa uz do tej druhej zalozky v biose?resp. do vsetkych? Trusted platform module (asi tak je to tam) zmen disabled na enabled, save&exit bios, nasleduje restart, nabehne automaticky ti bios s otazkou ci chces ten TPM reject alebo execute, das execute, opat dlhy restart a uz je to.
Ak tam nic take nikde nemas tak neviem kde moze byt chyba.
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
BTW este k tomu novemu biosu. Tak som sa ho odhodlal v pondelok nahodit, ide vsetko tak ako pred tym, zacal mi fungovat TPM pri 4GB RAM, to USB som zatial este neskusal, ale najpodstatnejsia vec je, ze pri hrani WoW mi max. teplota GPU klesla z povodnych 78-80°C na 74-78°C(merane cez RivaTuner), dokonca vetracik niekedy bezi na tie stredne otacky, so starym biosom pri hrach bezal stale naplno.
Už několikrát se tu řešil cross-flash firmwaru mechaniky Toshiba-Samsung TS-L632D. Pokud máte danou mechaniku s firmwarem AS05, může se objevit několik problémů (např. občasné zatuhávání na pár sekund ve Windows XP, mizení mechaniky ve Windows Vista, atd.). Tyto problémy pomůže vyřešit cross-flash firmwaru AS05 na firmware SC04 přímo od Samsungu. Vyzkoušel jsem jiný postup, bež který se zde už objevil. Na adrese zde je ke stažení soubor TS-L632D_SC04.exe (úplně dole). Daný soubor nespouštějte, ale rozbalte (popřípadě přejmenuje exe na zip). Dostanete 2 soubory (200706120953115801_TS-L632D_SC04.BIN, sfdnwin.exe). Spusťte sfdnwin.exe s parametrem nocheck (sfdnwin.exe -nocheck). To umožní cross-flash. Vlevo nahoře (Download File Open) otevřete daný soubor BIN (možná se objeví hláška, že daná verze je stará - ale toho si nevšímejte). Následně klikněte na Start Download a procedura by měla začít. Po flashnutí dojde k restartu systému a je hotovo. U mě proběhlo bez problémů.
PS: Na vlastní riziko .
PS: Na vlastní riziko .
Naposledy upravil(a) kaaaya dne 01 úno 2008 21:18, celkem upraveno 3 x.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele: