Vypínání pc.
Vypínání pc.
Chtěl bych se zeptat , vcera jsem mazelce poridil notebooka acer 5313 a rovnou jsem ji k tomu koupil i visty . Instalace probehla v poradku , vsechno funguje , ale uz se ji dvakrat stalo , ze se nootebook sam bez nejakeho varovani vypnul . Prisuzoval jsem to tomu ze se mohl prehrat , protoze si na nem hrala v posteli . Dneska ho mam od rana pusteny a davam mu poradne zabrat . Do odpoledne slo vsechno vpohode , az do doby kdy jsem tam vlozil dvd a dal ho prehrat. Ukazalo se tam okno media centru s tim jestli ho chci nainstalovat , tak jsem kliknul ze ano a v tom to spadlo , proste jako bych tomu sebral napajeni . Hned na to jsem ho zase zapnul a dvd tim samym zpusobem spusti , ale uz bez toho vypnuti . Zajimalo by me jaky je duvod techto vypadku , nemate s tim nekdo nejakou zkusenost ? Diky za odpoved .
XP nemaji v sobe SATA radic.
takze jde to nainstalovat nasledovne:
a) vypnout v BIOS SATA native mode a instalovat jako na ATA, zpomali se trochu disk, po nainst. systemu dohodit sata ovladac a zapnout zpet v bios
b) pomoci nLite upravit instalacku XP a dotlacit tam sata driver -> v tomto pripade probiha dalsi instalace uz standartne
jinak se to tu hodnekrat resilo v sekci operacni systemy, urcite tam najdete veskere potrebne info
takze jde to nainstalovat nasledovne:
a) vypnout v BIOS SATA native mode a instalovat jako na ATA, zpomali se trochu disk, po nainst. systemu dohodit sata ovladac a zapnout zpet v bios
b) pomoci nLite upravit instalacku XP a dotlacit tam sata driver -> v tomto pripade probiha dalsi instalace uz standartne
jinak se to tu hodnekrat resilo v sekci operacni systemy, urcite tam najdete veskere potrebne info
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Preinstaloval jsem ho na xp , ale nikde jsem nenasel drive na wifinu , tak jsem tam soupl zpatky visty a dneska odpoledne pri koukani na video na yotube to zase spadlo . Tak ani preinstalace nepomohla . Cim by to mohlo byt ze to porad nepravidelne v tu nejjnevhodnejsi dobu spadne , a po zmacknuti poweru zase najede s hlaskou ze minule byl spatne vypnuty.
Jeste jsem si myslel, ze mi kruci v brise a ono obcas tak prapodivne zakruci z toho ntb aniz by na tom nekdo neco delal (a sporic to neni ) ozyva se to z utrob .
Jeste jsem si myslel, ze mi kruci v brise a ono obcas tak prapodivne zakruci z toho ntb aniz by na tom nekdo neco delal (a sporic to neni ) ozyva se to z utrob .
Po tom co jsem si precetl na internetu chvalu na servis ACER , kde pisi ze 90% zakazek je opraveno do 2 dnu a ja tam mam notebook jiz 9 pracovni den , jsem zavolal na infolinku acer a zeptal se jak je mozne ze na netu mluvi o 2 dnech a ja tam mam zakazku jiz 9 den , chvili bylo ticho , a pak mi bylo sdeleno ,ze cekaji na nahradni dil (zakladni desku ) pry nahradni dily vozi kazdy den , ale desky neprivezly . Tak snad se dockam pristi tyden ....