Jak je na tom Toshiba s odchazejicimi HDD?
-
- občas něco napíše
Jak je na tom Toshiba s odchazejicimi HDD?
Zdravim, bavil jsem se s kamosem, ktery mel tri roky NB toshiba a dvakrat mu odesel HDD, jake mate zkusenosti?
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
ja aj frajerka mame T40 obaja uz vyse 3 roky a diskom nic nie je. jej bratovi na T60tke odisiel za 3 mesiace. co z toho vyplyva o znacke? imho nic.
neviem ci tu niekto pozna statistiku ci su viac kazovejsie disky od toshiby/seagate/hitachi/samsung/etc... aj tak by mi prislo divne kupovat notebook na zaklade znacky hdd.
stale si myslim, ze ak sa nejedna o vyrobnu chybu (ta sa neprejavi az po roku a pol) tak hlavne zalezi na tom ako sa k tomu notebooku spravas.
a je aj dost rozdiel ci mas ten disk v lacnom satellite alebo v drahej tecre.
to, ze niekomu vydrzi disk max 1,5 roka neznamena, ze inemu nevydrzi rovnaky typ disku 3 roky alebo pol roka.
neviem ci tu niekto pozna statistiku ci su viac kazovejsie disky od toshiby/seagate/hitachi/samsung/etc... aj tak by mi prislo divne kupovat notebook na zaklade znacky hdd.
stale si myslim, ze ak sa nejedna o vyrobnu chybu (ta sa neprejavi az po roku a pol) tak hlavne zalezi na tom ako sa k tomu notebooku spravas.
a je aj dost rozdiel ci mas ten disk v lacnom satellite alebo v drahej tecre.
to, ze niekomu vydrzi disk max 1,5 roka neznamena, ze inemu nevydrzi rovnaky typ disku 3 roky alebo pol roka.
Krevety píše:tak to bych ten rozdil rad vedel napr. A100 vs A7
easy guard balik obsahuje nejaku shock protection pre hdd. nie ze by to bol nejaky zazrak ale lepsie ako nic
http://eu.computers.toshiba-europe.com/ ... ion-EN.pdf
easy guard maju sice vo vybave aj niektore satellite modely (napr U200) ale tie mi uz moc lacne nepridu
Toshiba satellite A10
Stáří asi 3,5 roku, HDD bez problému... Další ntb bude asi taky Toshiba.
V jakémsi testu (odkaz bohužel nemám) vycházely HDD v Toshibách jako jedny z nejlepších - stejně jako v celkových hodnoceních (spolu s HP, Sony a Dell).
A taky člověk nesmí mít smůlu na vadný kus.
V jakémsi testu (odkaz bohužel nemám) vycházely HDD v Toshibách jako jedny z nejlepších - stejně jako v celkových hodnoceních (spolu s HP, Sony a Dell).
A taky člověk nesmí mít smůlu na vadný kus.
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“