Po otvoreni krytu sa nezapne displej
Po otvoreni krytu sa nezapne displej
Dobry den, mam FL90v3 a uz od kupy mam problem ked pri zapnutom NTB zatvorim a otvorim kryt, tak displej vzdy nezapne. Musim ho niekedy otvorit/zavriet vazne az 20-30 krat aby sa displej zapol. Chybu prisudzujem tomu magnetickemu senzoru, no neviem ako to odstranit.. neda sa napriklad nastavit na nejaku klavesovu skratku zapnutie - vypnutie displeja? Alebo ako by sa to dalo riesiet? Ma este niekto tento problem?
Zdravim... Mam taky takovy problem(nefunkcnost monitoru po zapnuti), ale narozdil od awena ja mam vistu home premium, takze aktualizace na kterou odkazujete nepripada v uvahu, a reflash biosu taky ne. Problem je v tom ze ten monitor se mi nezapne ani po normalnim vypnuti a zapnuti booku, otevirani a zavirani krytu nepomaha. Zbytek pc je asi v poradku, protoze slysim jak to nabootuje do windowsu. Kdyby mi nekdo pomohl, byl bych vdecny
Compal FL90v2, GF 8600M GT 512MB, C2d T8100 2.10GHz, 1*2GB RAM Kingston, HDD Seagate 160GB 7200rpm, Bluetooth, WiFi IntelPRO 4965, Vista HP
kaaaya píše:vrtacek píše:@ Joee: hej mohl bys někam upnout tu aktualizaci nějak nemužu najit českou verzi dík
Ráno jsem ti ji posílal na e-mail .
Sry všiml jsem si toho teprve před hodinou a díky, jinak už to funguje zatim dislay nabělh od nainstalování pokaždé co jsem zkoušel
FL90v2 GF8600GT@660/1320/470MHz; T7700@0,8-2,4GHz@0,85-1,05V; 2x1Gb RAM; Seagate 200Gb 7200RPM G-force; BT; WiFi;
Aktualizaci
Mozte tu aktualizaciu poslat aj mne lebo ju neviem vygooglit. Diky
Ok uz netreba.
Ok uz netreba.
HP Compaq Mini 311, Nvidia ION, Intel Atom N270 1,6Ghz, 2GB RAM, HDD 250GB 7200RPM + Microsoft Wireless Laser Mouse 7000 + Microsoft Windows 7 Home Premium.