pokud sis všiml napsal jsem že pro mě je to špatná myš, já bych si na ní nezvykl. A4tech není pro žádný Profíky, proto jsem ho vyměnil, bránil mě v posunutí na vyšší úroveň. 1200 DPI seš asi zabiják, ale tak na Quake je to asi optimální

Tlačítko 3xFire je nejhorší výmysl a píčovina co na té myši je

Kabel je v poměru kvalitní, můžeš ho ohýbat jak chceš nebrání v rozletu myši. 8 ms odezva je hodně, ale na začátek to stačí. Jeden kámoš hraje pro a má kuličkovku za 150 Kč a přesto hraje první united a já se na něj nechytám, ono to není jen v myši. Razer mám rád, protože nedělý ergo myše, resp. nejsou ergo jako právě Logitechy to se nedá držet. Mám rád lehké myši. Habu je v pohodě ale s razerem má společnou jen jednu věc a to snímač. Desing a ergo made by MS. Intellimouse je pro mě špička, mě se na ní hraje výborně nic jiného bych ani nechtěl a to jsem se rozmejšlel mezi Habu, Razerem Copper-něco a Intellimousem

jen hloupý idioti si koupí myš za 2000 Kč a budou čekat, že najednou budou skilleři.
Ale jak se říká 100 lidí 100 chutí takže nemá smysl tu říkat tohle je nejlepší a tohle je špatný.

Jde jen a jen o to co komu vyhovuje.