Crysis a DX10
hrál si všechny mapy v Quaku že tohle můžeš říct ?? Víš kolik je map ? Dokonce je tam mapa co imituje CPL_MILL z CS což jsem čuměl. Zbraně nudné ? No dejme tomu, že plasmagun nebo Shaft jsou zatím nedostupné, ale v tom Half Lifu máš taky zbraně úplně mimo třeba to co střílí (v tom videu co si dal link) ty oranžové paprsky (název si již nepamatuju). Jako čekal jsem něco nového. Ale je to normální Clon Quaku
Někde okolo první minuty je tam pěkně vidět jak rychle se dá skákat. http://www.youtube.com/watch?v=pXGmMPpKDK4
Někde okolo první minuty je tam pěkně vidět jak rychle se dá skákat. http://www.youtube.com/watch?v=pXGmMPpKDK4
tento účet již není aktivní.
Pominu-li to ze HL1 byl driv nez Q3 tak, ty oranzove paprsky je prave ten gauss... a na tom stoji cela hra jak sem rikal, originalni zbran. Nejvic pouzivana, muzes se s ni odrazet a pokud umis, tak presne tam kam potrebujes. Quake dal nema treba LongJump, coz taky doprava soubojum dalsi rozmer... zbrane v Q3 jsou dost o nicem, a mapy na jedno brdo
stímhle tvrzením nesouhlasím. Viděl jsem spoustu map v Quaku protože kámoš ve škole to hraje. A jako na jedno brdo jsou možná ty co tam jsou originální od ID. Co se týká skoků myslím, že právě v Quaku je to dost promyšlený. Pomineme-li že Half life tu byl dřív ale ten mod přišel dýl než quake a je to strašlivej opičák, tak potom ano Mě se zbraně nelíbí ani v jedné z těhle her, mám rád reálně zbraně. Tak na Rocketu taky prakticky celej Defrag v Quaku stojí.
Ale tak nebudeme dělat OT. 100 lidí, 100 chutí.
Ale tak nebudeme dělat OT. 100 lidí, 100 chutí.
to je to co si pleteš. Šipka do předu a jump a budeš pomalej jak šnek, základem je mačka při jumpu šipky do stran a otáčet se myší stejně jako Bunnyhop u CS. I v relativně malé místnosti se dá v Quaku skákat rychle a to vám viděl jsem to na vlastní oči. Sám to sice skákat v Quaku moc neumím, ale skáču rychlejc než šipka dopředu jump (to se prostě rychlost nenabere). I když mě to neba musim se to učit pač kámoš to hraje pořád a všichni hrajou ve škole tak musím trošku držet krok.
chlapi,šlápnu vám do oka,jelikož mě se nejvíc líbil Return to castle Wolfestain.Když sem ho hrál poprvé,tak sem se bál.Crysis mě příjde jako ohřátá knedla od Far Cry.Podobně jako Op.Flashpoint vs. Arma.
Acer TravelMate 8200. Pentium CoreDuo 2.0 Ghz,2 GB DDR2 ,HDD 160 GB, Ati mobile Xpress 1600 256 Mb GDDR2 Hypermemory,Win 7 HP
crysis
zdravim kolegovia.mam len jednu otazocku. ako "teoreticky" by som mohol rozbehat tuto hru na mojom laptope? mam ho asi dva tyzdne a na to ze som za nho dal 1000 libier mam pocit ze sa velmi nechyta...
dik za kazdu odpoved
dik za kazdu odpoved
acer aspire 7720g,Intel Core 2 Duo T7700-2.4GHz, 800MHz FSB, 4MB L2 Cache, 3GB DDR2-667MHz, 250GB, 17" TFT (1920x1200), DVD±RW / HD, Nvidia GeForce 8600M GT 512Mb, Wireless 802.11a/b/g/n, Bluetooth,Vista Home Premium-DEAD!!!!!!!novy Sony VAIO EE2E
A co to vubec mas za notes? Vidim jen HW vnitrnosti, ale co to je zac uz ne... jinak, nevim co cekas notebook neni na hrani her stavenej a notebookova grafika 8600GT na Crysis neni to nejlepsi reseni. Na medium, vic to neumi... S Crysis maj dodnes porad potize nejhighendovejsi grafiky do desktopu, osekana notebookova grafika tedy nemuze mit sanci, pokud to hrajes na to tvoje nativni rozliseni tak uz vubec ne.
Re: crysis
poly88 píše:zdravim kolegovia.mam len jednu otazocku. ako "teoreticky" by som mohol rozbehat tuto hru na mojom laptope? mam ho asi dva tyzdne a na to ze som za nho dal 1000 libier mam pocit ze sa velmi nechyta...
dik za kazdu odpoved
no já mám 8600gs a v rozlišení 1024x746 na střední detaily tak 20 fps.V tvém nativním rozlišení ani omylem.Takže to jde ale nejprve zapni ve hře autodetekci a uvidíš na čem seš.Pak jedině si s tím pohrát.
Acer TravelMate 8200. Pentium CoreDuo 2.0 Ghz,2 GB DDR2 ,HDD 160 GB, Ati mobile Xpress 1600 256 Mb GDDR2 Hypermemory,Win 7 HP
solitary som na nastval alebo co? sak ja len tak teoreticky... hosi urcite to nechcem hrat na mojom nativnom rozliseni. no a ta autodetekce mi to hodi vsetko na hight a to je nehratelne.. v podstate mna ani taketo tipy hier velmi nebavia. som skor na fifu, a 08 nerozchodim na hight tak som chcel vediet na com som. dik
acer aspire 7720g,Intel Core 2 Duo T7700-2.4GHz, 800MHz FSB, 4MB L2 Cache, 3GB DDR2-667MHz, 250GB, 17" TFT (1920x1200), DVD±RW / HD, Nvidia GeForce 8600M GT 512Mb, Wireless 802.11a/b/g/n, Bluetooth,Vista Home Premium-DEAD!!!!!!!novy Sony VAIO EE2E
kyo si to trafil presne...ale asi som sa aj ja zle vyjadril, a hlavne som nechcel ist OT.
poly88 píše:solitary som na nastval alebo co? sak ja len tak teoreticky... hosi urcite to nechcem hrat na mojom nativnom rozliseni. no a ta autodetekce mi to hodi vsetko na hight a to je nehratelne.. v podstate mna ani taketo tipy hier velmi nebavia. som skor na fifu, a 08 nerozchodim na hight tak som chcel vediet na com som. dik
vypni vyhlazování hran,hodně to pomáhá a ve hře to nejde moc vidět
vyhlazovani je po anglicky?
tak a otazocka, je na moju konfiguraciu normalnych 3091b v 3dmarku06? je to malo vela alebo normal? dik
tak a otazocka, je na moju konfiguraciu normalnych 3091b v 3dmarku06? je to malo vela alebo normal? dik