Idem objednat tento notes z alza.sk plus chcem do neho hned prikupit 1GB ram. Neviem sa dopatrat, ake pamate su v tomto modeli osadene, aby som nemal zbytocne problemy potom. Jednine co viem, ze su taktovane na 667Mhz ale vyrobcu a casovanie neviem.
Poradi mi niekto, ktora pamat z ponuky alza.sk do notesov by mi mala fungovat bez problemov?
Este ten notes nemam, tak to len tazko zistim, od akeho vyrobcu je tam ram. Ale bolo mi povedane, ze by nemal byt problem s akoukolvek kvalitnejsou /Kingston, Corsair/ ramkou rovnakej velkosti na 667 Mhz a CL5. Tak neviem.
měla by to tedy podle všeho být SO-DIMM DDR2 667MHz (PC5300) Takhle je ten název celý. Já ho mám taky objednanej a budu kupovat taky RAM (2GB), tak se asi dohodnu s prodejcem na osobní návštěvě a vyzkoušení. Hodně zdaru.
Ok, dik hosi za reakcie. Tu ramku som objednal spolu s notesom. Do shopu nemam nejak moznost sa dostat a dohodnut otestovanie konkretnej pamate s bookom, ale dohodol som sa s jednym znamym, ze ak nepojde, tak on by ju zobral a vymenil za svoj 512MB modul v booku, takze skodny nebudem.