Kupa aceru e. 5620g v anglicku
Pono píše:Podarilo sa mi pomocou novej operi mini dostat na konfigurator dellu na anglickej stranke.tam si vyberem z troch typov dell vostro 1500 a jeden z nich potom prekonfigurujem.potom my ukaze cenu.k tej cene mam pripocitat anglicku dph a este daco?aka je uk dan?
k tomu se nic nepripocitava, to co tam je to to stoji, vcerne dopravy. pokavad si teda v tom zaverecnym souhrnu objednavky.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
Rozdíl cen
Je to málo peněz, je to obrovský rozdíl, ale je to tak.
Prostě na západě má Dell ceny naprosto brutálně nízké. Opravdu to není chyba nebo tak něco, neboj Je to šokující, ale skutečné.
Prostě na západě má Dell ceny naprosto brutálně nízké. Opravdu to není chyba nebo tak něco, neboj Je to šokující, ale skutečné.
To teda delo nie je, to si len myslis
A preco to tak je?
- vybral si si slaby procesor, Intel zvyhodnuje CPUcka, ktore maju desiatkove pripony (xx50, xx20, xx40, xx70), kedze su oproti stovkovym (T7500, T7700...) ochudobnene.
- mas tam len 1 rok beznej zaruky, v CR dostanes minimalne 2 roky NBD (+ zakonom je pre fyzicke osoby povinna 2r. zaruka) co je dost poznat na cene (ale i na rychlejsej zaruke)
. u nas je tusim minimum Vista Business; ty tam mas Vistu Basic
. nezabudaj, ze Vostro ma nizsie takty grafiky ako ostatne NB, ma len DDR2 pamate pre grafiku
. mas tam "ex VAT", cize DPH sa prirata na konci
Inymi slovami - ano, mas to lacnejsie v UK. Ale aj o dost slabsie a najma s 1r lokalnou zarukou...
C
A preco to tak je?
- vybral si si slaby procesor, Intel zvyhodnuje CPUcka, ktore maju desiatkove pripony (xx50, xx20, xx40, xx70), kedze su oproti stovkovym (T7500, T7700...) ochudobnene.
- mas tam len 1 rok beznej zaruky, v CR dostanes minimalne 2 roky NBD (+ zakonom je pre fyzicke osoby povinna 2r. zaruka) co je dost poznat na cene (ale i na rychlejsej zaruke)
. u nas je tusim minimum Vista Business; ty tam mas Vistu Basic
. nezabudaj, ze Vostro ma nizsie takty grafiky ako ostatne NB, ma len DDR2 pamate pre grafiku
. mas tam "ex VAT", cize DPH sa prirata na konci
Inymi slovami - ano, mas to lacnejsie v UK. Ale aj o dost slabsie a najma s 1r lokalnou zarukou...
C
Samozrejme ten nazov delo som prehnal.nema m8800 na ktoru som cakal dlhu dobu ale zas ta vysoka cena to ni radsej sa uskromnim.Ja som vedel ze vtom bude nejaky hacik.to ex vat mi tam bolo hned cudne,nevies kolko by to mohlo byt na 400librach?system je len vista basic to je pravda to zmenim.s tou podtaktovanou grafikou si ma nepotesil ,nevies o kolko je podtaktovana a ddr2 su vsetky 8600g.k tomu slabemu procesoru viem ze ma len 1.6ghz ale stale lepsie ako turio x2 a neplanujem ziadne graficke ani podobne operacie na ktore by som potreboval lepsi procak a myslim ze 8600gt nepotrebuje lepsi procak kedze je sama slaba.zmenim konfiguraciu k lepsiemu len treba vedet tu dan.
Takty - presne neviem. Ale je to menej nez referencne, predsa sa len jedna o business a nie gaming notebook.
8600M GT a DDR3 - urcite sa robi. Minimalne pre Quadro verziu , ale pocul som aj o "beznych" 8600M GT s DDR3 pamatami.
VAT - no zo 400libier je to takych 80. Pozri si niekde v zakonoch, aka je VATka a potom ju vzdy prirataj k tej sume co dostanes v konfiguratore.
C
8600M GT a DDR3 - urcite sa robi. Minimalne pre Quadro verziu , ale pocul som aj o "beznych" 8600M GT s DDR3 pamatami.
VAT - no zo 400libier je to takych 80. Pozri si niekde v zakonoch, aka je VATka a potom ju vzdy prirataj k tej sume co dostanes v konfiguratore.
C
Zpět na „Jaký vybrat notebook“