nepodařený update

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
macabe

nepodařený update

Příspěvekod macabe » 10 led 2008 12:30

v automatickém updatu mam updaty ale kdyz je dam stahnout a nainstalovat tak mi to nakonci napise ze se nenainstalovaly updaty security: nejake na zvuk windows updaty bios.... je jich myslim kolem 6 ale kdyz je dam stahnout a nainstalovat napise to packages did not instal

edit: nebo ty updaty se tahaji z FTP lenova? jeestly jo v tom by mohl byt problem ja mam ftp blokovane

MartenP
píše často

Re: nepodařený update

Příspěvekod MartenP » 10 led 2008 12:57

macabe píše:edit: nebo ty updaty se tahaji z FTP lenova? jeestly jo v tom by mohl byt problem ja mam ftp blokovane

Ano, jsem si skoro jist, že se tahají z FTP

Jakoob
guru

Re: nepodařený update

Příspěvekod Jakoob » 10 led 2008 14:45

macabe píše:packages did not instal

toto se mi stava docela casto. snazil sem se to nejak opravit(nainstalovat rucne) nic nepomohlo....bud se to treba na patej pokus nahralo(vzdy nove stazeno) nebo mi to tam par mesicu strasilo a pak to zmizelo. chtel sem kvuli tom napsat petici do Lenova(mozna tu ten thread jeste je) ale vetsina lidi s tim problemy nemela.....
Z61m -> T500 -> X220 -> MBPro 13 -> XPS 15 -> MBPro 13

macabe

Příspěvekod macabe » 11 led 2008 14:30

ted uz jsem doma kde nemam nic zakazane zkoušl jsem ty updaty stahnout ale i doma mito napise did not instal

gut

Příspěvekod gut » 22 led 2008 00:14

taky s tim mam problem. ale nejak sem si s tim hral a uz to tam nesviti. akorat nevim jestli sem to vymazal nebo nainstaloval. spis mam problem s tim ze nekdy se mi ze spanku neprobudi. akorat se zacne tocit disk ale dal nic. musim to vypnout a nastartovat znova a ta doba nez vsechno nabehne je nechutna.

Maaartin
občas něco napíše

Příspěvekod Maaartin » 04 úno 2008 12:26

Chtěl bych na notebooku IBM Thinkpad R40 nainstalovat XP Profesional. Je na něm originální instalace, jenže nemám origo instalační cd jen Product Key. Chtěl jsem se zeptat, jestli můžu systém nainstalovat z CD s neoriginálními win a pak tam napsat Key z instalace původní a zda to pak bude šlapat jako s originálními windows...Díky za odpověď.

PetrVavrik
píše často

Příspěvekod PetrVavrik » 04 úno 2008 13:55

Může se stát, že tvůj product key WIN XP nevezmou
MacBook Pro 13'3/2,4GHz/4GB RAM/HDD 250GB/GPU nVidia 320m/Mac OS X Snow Leopard 10.6.4 + Magic mouse

Maaartin
občas něco napíše

Příspěvekod Maaartin » 04 úno 2008 15:32

Já si právě nebyl jistej, jestli to tak můžu udělat nebo ne, ale už se mi to podařilo rozlousknout jinak...Při startu Windows byla volba na obnovu původního stavu, takže v pohodě.

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“