Pomoc s vyberem notebooku pro firemni pouziti a cestovani
-
- občas něco napíše
Pomoc s vyberem notebooku pro firemni pouziti a cestovani
Zdravim vsechny, snazim se vybrat notebook pro firemni pouziti a cestovani a uz si nevim rady, kam sahnout pro radu.
Nyni mam Acer Travelmate 654, ktery je velky, neskladny, tezky, ale na druhou stranu 3,5 roku je az na HDD dost vykonny a jsem s nim jinak moc spokojen, ale proste se nehodi pro vaste prenaseni a cestovani.
Moje predstavy jsou nasledujici, budu rad za jakekoliv napady, hledal jsem u hodne vyrobcu a nejak nemuzu najit kompromis. Myslite, ze neco takoveho existuje?
- displej 12" nebo 13"
- dvouprocesorove CPU
- pamet ani HDD nehraji roli, urcite pujdou menit
- hmotnost kolem 1,5kg
- samostatna grafika s S-Video konektorem
- touchpad
- cena cca 50tis bez dane
Co jsem zatim hledal a nasel, asi budu muset slevit z te samostatne grafiky, neprijemne je to s S-video, ktery hodne pouzivam.
Moc dekuji za napady, nejak mi nejde do hlavy, ze bych mel tak prehane naroky
Nyni mam Acer Travelmate 654, ktery je velky, neskladny, tezky, ale na druhou stranu 3,5 roku je az na HDD dost vykonny a jsem s nim jinak moc spokojen, ale proste se nehodi pro vaste prenaseni a cestovani.
Moje predstavy jsou nasledujici, budu rad za jakekoliv napady, hledal jsem u hodne vyrobcu a nejak nemuzu najit kompromis. Myslite, ze neco takoveho existuje?
- displej 12" nebo 13"
- dvouprocesorove CPU
- pamet ani HDD nehraji roli, urcite pujdou menit
- hmotnost kolem 1,5kg
- samostatna grafika s S-Video konektorem
- touchpad
- cena cca 50tis bez dane
Co jsem zatim hledal a nasel, asi budu muset slevit z te samostatne grafiky, neprijemne je to s S-video, ktery hodne pouzivam.
Moc dekuji za napady, nejak mi nejde do hlavy, ze bych mel tak prehane naroky
Ono to bude problem - male notebooky su stavane na vydrz a nizku hmotnost a tej externa grafika velmi nepomaha... Takze na terajsie vyrobky ty prehnane naroky asi mas...
Implementacia S-Video je potom zalezitost vyrobcu.
Apropo - pod 1,5kg sa vacsinou dostanes tak s 11-12" NB bez optickej mechaniky a s integrovanou grafikou; ak teda zlavis z nej (a pripadne S-Videa), tak si budes moct vybrat. Alebo zlav z (teda pridaj na) hmotnosti a budes si moct znova vybrat.
C.
Implementacia S-Video je potom zalezitost vyrobcu.
Apropo - pod 1,5kg sa vacsinou dostanes tak s 11-12" NB bez optickej mechaniky a s integrovanou grafikou; ak teda zlavis z nej (a pripadne S-Videa), tak si budes moct vybrat. Alebo zlav z (teda pridaj na) hmotnosti a budes si moct znova vybrat.
C.
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Tablet?
tak jsem si to jeste zkomplikoval, protoze jsem zjistil, ze TabletPC je s minimalnim cenovym rozdilem a zacaly mne zajimat, precejen moznost nataceni displeje a dotykovy displej jsou zajimava lakadla pri totozne cene.
Co si myslite? Existuji treba u Toshiby nejake funkci rozdily? Nebo jsou Windows pro Tablet v necem horsi?
Trochu se bojim kloubu...
Diky moc
Co si myslite? Existuji treba u Toshiby nejake funkci rozdily? Nebo jsou Windows pro Tablet v necem horsi?
Trochu se bojim kloubu...
Diky moc
Re: Tablet?
No a co tak www.vbi.cz sice ma to kolem2,8 kg, ale zas to je nadupana masina.
VBI HEL80 (HEL80-I4), notebook, Intel C2D T7200 2GHz, 2GB (667), 100 SATA (7200), SMulti, 15.4",Go7600 256MB, I945PM, wlan, glan, BT, FW
-
- občas něco napíše
Re: Tablet?
predpoklad je velikost displeje 12", maximalne 14", patnactka s takovo vahou uz ne, to jsem tam kde dnes
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
http://asus.as/inshop/scripts/group.asp ... &level=930
je sice "trosku" tezsi, ale jinak by snad mel myto to, co chces
je sice "trosku" tezsi, ale jinak by snad mel myto to, co chces
Zpět na „Jaký vybrat notebook“