Teploty Vašich FL90
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Uďál sem si menší zahřejvací kolo a zjistil, že paměti mi nedělaj paseku ani do 10minut, pokud je dám na 425Mhz. A jádro mi jednou za 4 minuty vyhodilo 2 pixely vadné při 603Mhz. Teplota se udržuje na max 82°C (prostě to tam maj zakódovaný) přestože nastavím 640/460+
Prostě pokud dám víc, objeví se mi "Delta" žluté flusance na ATItool-kostce, a to mě znervózňuje.
EDIT: a když mrknu na Everesta, zjišťuju, že mi ukazuje GPU 648, ať ho mám nataktované ATItoolem jakkoliv.
Prostě pokud dám víc, objeví se mi "Delta" žluté flusance na ATItool-kostce, a to mě znervózňuje.
EDIT: a když mrknu na Everesta, zjišťuju, že mi ukazuje GPU 648, ať ho mám nataktované ATItoolem jakkoliv.
The man of knowledge must be able not only to love his enemies but also to hate his friends.
Kdyz zatizim obe jadra na cpu na 100%, teplota jde az k 90°C. Mereno TAT. Btw nekdo tu psal ze ma fl90 vyborny chlazeni... Na hel80 mi to nelezlo pres 60. A to je docela rozdil... A to se ten bazmek neda ani poradne podvoltovat...
Toshiba TECRA R10, C2D SP9300, NVS150, 4GB, 250GB/5400rpm., XPP SP3, 3yr NBD on-site
"Only two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the former."
Albert Einstein
"Only two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the former."
Albert Einstein
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
prehrievanie
Ja som donedavna mal teploty ako tu vacsina z vas pise...v poslednej dobe sa mi zacal ale brutalne prehrievat...ked hram napr NFS Pro Street alebo aj ine novsie hry, tak CPU mam okolo 85 stupnov a GPU okolo 100 stupnov !!! a to sa mi uz nezda normalne. maximum som mal 102 stupnov a to uz by som mohol na tom varit. len teraz neviem ci to mam dat reklamovat alebo to skusim rozobrat a kuknut co by s tym mohlo byt. lebo doteraz to nerobilo. a to mam taketo teploty ked mam podlozeny notebook kvoli nasavniu vzduchu. jediny sposob akym to uchladim pri hrani novsich hier je ze otvorim okno .. a to som vobec nic nepretaktovaval
hlavne ma na tom stve ze pri takomto prehrievani sa mi notebook z nicoho nic vypne..ani sa mu nedivim
hlavne ma na tom stve ze pri takomto prehrievani sa mi notebook z nicoho nic vypne..ani sa mu nedivim
Compal IFL90 v1, 15,4" WXGA (1280x800), Intel C2D T7300(2.0 GHz, 4MB cache), Kingston DDR2 4GB (667 MHZ), Seagate Momentus 500GB/7200RPM/SATA 2/16MB , Nvidia 8600GT (256 MB), wifi, BT, Windows 7 x64
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
vycistenie
vetrak na CPU som vycistil..dokopy ziaden sajrajt...nepomohlo ani to...furt sa prehrieva a pada to kvoli tomu...problem je v tom ze sa prehrieva hlavne grafaren ku ktorej sa nedostanem
Compal IFL90 v1, 15,4" WXGA (1280x800), Intel C2D T7300(2.0 GHz, 4MB cache), Kingston DDR2 4GB (667 MHZ), Seagate Momentus 500GB/7200RPM/SATA 2/16MB , Nvidia 8600GT (256 MB), wifi, BT, Windows 7 x64
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Quest: Na nejakejch 86-88 se mi to dostane tak behem prvni minuty a pak to dal stoupa cca 1stupen / minuta...
Toshiba TECRA R10, C2D SP9300, NVS150, 4GB, 250GB/5400rpm., XPP SP3, 3yr NBD on-site
Albert Einstein
Albert Einstein
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Uživatel Arwin z fóra VBI píše toto:
"Tak mi to dneska nedalo a zase jsem to rozebral. Nestacil jsem kulit oci, kdyz jsem sundal chladic z grafiky. Podle navodu jsem na GPU nanesl hodne tenkou vrstvu stribrne pasty, ale nepocital jsem s tim, ze jsou cinani lajdaci. Chladic spatne dolehala GPU se dotykal jenom z casti. Musel jsem pridat trochu stribra, ty zvejkacky na pametech rozplacnout kombinackama a roztahnout vic pruziny na sroubkach co drzi chladic. Dal jsem pridal stribro na zvejkacky (nahradit je pastou nejde, pze je tam velka mezera) a jeste jsem natlacil stribro mezi heatpipe a hlinikovej blok chladice (i na CPU). Vysledek je uzasnej, CPU ma pri 100% zatizeni stabilne 63°C a to nejde ventilator naplno. GPU dokazu vyhnat k 82°C, ale puvodne to rostlo az na 100°C + vypnuti..."
Tímto mu děkuji, protože vyřešil další velký neduh (nejen) FL90.
"Tak mi to dneska nedalo a zase jsem to rozebral. Nestacil jsem kulit oci, kdyz jsem sundal chladic z grafiky. Podle navodu jsem na GPU nanesl hodne tenkou vrstvu stribrne pasty, ale nepocital jsem s tim, ze jsou cinani lajdaci. Chladic spatne dolehala GPU se dotykal jenom z casti. Musel jsem pridat trochu stribra, ty zvejkacky na pametech rozplacnout kombinackama a roztahnout vic pruziny na sroubkach co drzi chladic. Dal jsem pridal stribro na zvejkacky (nahradit je pastou nejde, pze je tam velka mezera) a jeste jsem natlacil stribro mezi heatpipe a hlinikovej blok chladice (i na CPU). Vysledek je uzasnej, CPU ma pri 100% zatizeni stabilne 63°C a to nejde ventilator naplno. GPU dokazu vyhnat k 82°C, ale puvodne to rostlo az na 100°C + vypnuti..."
Tímto mu děkuji, protože vyřešil další velký neduh (nejen) FL90.
The man of knowledge must be able not only to love his enemies but also to hate his friends.
Cafte no ja som si kupil tuto podlozku: http://www.tichepc.sk/produkt/ZALMAN-ZM-NC1000-Silver-1320.html
a som velmi spokojny. Ked chytim book zospodu tak akoby vobec nebol zapnuty. Kazdemu odporucam
a som velmi spokojny. Ked chytim book zospodu tak akoby vobec nebol zapnuty. Kazdemu odporucam
artim808 píše:Cafte no ja som si kupil tuto podlozku: http://www.tichepc.sk/produkt/ZALMAN-ZM-NC1000-Silver-1320.html
zdar mozes napisat aka je celkova hlucnost notebookoveho vetraku a vetrakov na podlozke? vdaka
kojot píše:Už nějakou půlhodinu jedu bez jakékoliv zátěže (tedy net surfing )
CPU: 1st core - 30°
2nd core -31°
A to chladíš jak dusíkem? Že máš -???
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál
2: Asus Z50X
2: Asus Z50X