Wifi
-
- píše často
Wifi
Ahoj, potřeboval bych poradit s Wifi, koupil jsem si router a ted nevím jak to mám propojit, protože mám internet od UPC a od nich jsem dostal ten černej modem a ted nevím jak to propojit. Mám notebook a stolní počítač stolní bych zatím chtěl přepojit pouze kabelem ale notebook bych potřeboval aby chytal wifi. Díky moc 

-
- píše často
-
- píše často
-
- píše často
to kodyjunior
predpokladam, ze zatim mas internet od UPC privedeny do stolniho PC.
k tomu wifirouteru jsi jiste dostal aspon nejake CD s instalacnim programem.
v kazdem pripade nekde je tam navod, jak se ten router instaluje a pak je tam nejaky programovy wizard (pomocnik) ktery ti to pomuze naistavit.
napred si zjisti, jakou ti pridelil poskytovatel (UPC) tak zv. IP adresu, tj. adresu na ktere s tvym PC komunikuje.
mozna to mas nekde napsany, jinak to musis vycucnout z toho PC - az se ozves, tak budu pokracovat
predpokladam, ze zatim mas internet od UPC privedeny do stolniho PC.
k tomu wifirouteru jsi jiste dostal aspon nejake CD s instalacnim programem.
v kazdem pripade nekde je tam navod, jak se ten router instaluje a pak je tam nejaky programovy wizard (pomocnik) ktery ti to pomuze naistavit.
napred si zjisti, jakou ti pridelil poskytovatel (UPC) tak zv. IP adresu, tj. adresu na ktere s tvym PC komunikuje.
mozna to mas nekde napsany, jinak to musis vycucnout z toho PC - az se ozves, tak budu pokracovat
-
- píše často
-
- píše často