Grafika vyměnit nejde?ale....
Grafika vyměnit nejde?ale....
Hej mám jeden dotaz?..... koupil sem notebook se sdílenou grafikou a sem teď z toho celej nešťastnej bo sem ani neměl ponětí jak ta grafika bude špatná(mi nechce jet ani blbý CS ) no a teď tu čtu že se ta grafárna nejde vyměmit....supr.... ale co sem tu četl tak ta grafika je něják připájená k dalším částem notu či co a tak by mě zajímalo který všechny části bych musel vyměnit abych se jí mohl zbavit a nahradit nějákou pořádnou a jestli je to vůbec možný dík
musel by si vymenit cely mainboard a musel by to byt mainboard urceny pre tvoj model (inak nebudu sediet porty, umiestnenie chladica a pod). ak sa tvoj model nepredava aj s dedikovanou grafikou tak smola.
btw cena vymeny mainboardu je tak vysoka, ze uz sa ti viac oplati tento notebook predat a kupit novy s dedikovanou grafikou.
btw cena vymeny mainboardu je tak vysoka, ze uz sa ti viac oplati tento notebook predat a kupit novy s dedikovanou grafikou.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Návod:
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 1995#71995
Btw, niektoré grafické karty a/alebo ich verzie ovládačov naozaj nepodporujú CS.
C
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 1995#71995
Btw, niektoré grafické karty a/alebo ich verzie ovládačov naozaj nepodporujú CS.
C
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem měl na recenzi něco s integrovanou SiS, tak mi CS1.6 bylo úplně nehratelně sekaný a CS:S zase nemělo většinu textur a do 10ti minut se vždycky zaseklo i s celym počítačem.Solitary píše:Podle me blbost aby nejelo CSko s integrovanou grafikou...
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
swarm: To ja ti i verim, ale pochybuju ze nas pritel zde si koupil nejakou SiS nebo ji neco podobneho, spis ma nejakou z mainstreamovych integrovanych grafik (ATI,Intel,NV), o cemz sem i ja hovoril. SiS a podobne "ciste kancelarske" grafiky ja ani neberu v ohled... zas tolik notebooku na trhu neni, co by je meli
..
to je přesně ten případ .... DATART .... OMG to má integrovanou grafiku ... nasdílenou až na 384mb omg to bude mašina .. a jen 20tisíc? wow to se to bude pařitve škole ...
.:.:
njn už mlčim ... v noci píšu víceméně vždy hovadiny .. to máš Láďo z toho chlastání ... já vím, už budu hodnej ..... :D:D:D
.:.:
njn už mlčim ... v noci píšu víceméně vždy hovadiny .. to máš Láďo z toho chlastání ... já vím, už budu hodnej ..... :D:D:D
Toshiba R600-10W
..
když já si nemůžu pomoct, od doby co jsem viděl "obchodního poradce (prodavače)" v DATARTU jak tam nějakým noobíkovi prodával notebook (vlastně 3noobům ... mamka, taťka, synátor) nějakýho acer asp. 5720 ... v konfigu T5250, x3100(až 384mb) , 1gb ram, 160gb hdd ....... a vychvaloval to tam do nebe jak na tom bude smažit gamesy, DOOM3, quake4 aj. a rodinka si to s nadšením pořídila a za 2dny jsem je tam viděl znova jak se snaží reklamovat :D:D:D no jo no .. jdu spát
Toshiba R600-10W
njn kazdy clovek je odpovedny za to co kupuje a nema se na co vymlouvat ze nejsou informace internet je dneska vsude, jako prodavac bych to udelal take je to jeho prace prodat a pokud vyslovene nelhal tak je to vporadku kdybych z prodeje mel %ta tak bych delal to same nebo jim prodal jeste neco drazsiho protoze lidska hloupost a naivita je nedostizna a nevedomost neomlouva
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
..
víceméně lal od značy notebooku úplně ve všem ..... jsem se tam dozvěděl, že x3100 je v současnoti nejvýkonnější notebooková karta na trhu, že oněchnasdílených 384mb je absolutní špička .. pak tam tu aspiru přirovnával ke stolnímu počítači ...opravdu neadekvátního výkonu a v neposlední řadě nabídl, že časem v tom notbooku může vylepšit oučástky ... ram, hdd, procesor ..... GRAFIKU ...... no nevim, dle mého je to klamání spotřebytele ...... ale já se u toho docela nasmál
..... dle mého takhle fungují víceméně všecnyprodejny viz. datert a jim podobní (mysím takové ty krámy kde prodávaj všechno)
..... no kopl by jsem toho prodavače do prdelky
..... dle mého takhle fungují víceméně všecnyprodejny viz. datert a jim podobní (mysím takové ty krámy kde prodávaj všechno)
..... no kopl by jsem toho prodavače do prdelky
Toshiba R600-10W
jo tak to jo ale tos nenapsal to bych si vyslech a pak mu to natrel az by se sel vyplakat do skladu ...jednou sem tam kupoval telefon byl v akci a kdyz chlapek spustil hned jsem ho schladil ze ho mam prostudovany a dobre jsem udelal zbytecne bych se nasral a nakonec bych ho nekoupil protoze za chvilku uz ladoval do jineho zakaznika takove kraviny ...mno nic
sorry za OT
sorry za OT
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já se úplně vyhejbám všem těmhle "prodavačům" (čti: podavačům). Ať už jde o notebooky, počítače, televize, grafický karty, nebo procesory, tak je to vždy o tom samém. V každé větě tolik nevědomosti, že to neni hezké. To už je holt utrpení lidí, co o něčem něco vědí.
Přiznám se, že si nikdy nedokazuju, že vim víc. Většinou jen odkejvám a jdu pryč. Tohle se týká i komunikace s lidma. Spousta lidí mě krmí kravinama, protože já nějak nemám potřebu jim sdělovat, že se tim i sám zabývám a to navíc ještě poměrně dlouho.
Přiznám se, že si nikdy nedokazuju, že vim víc. Většinou jen odkejvám a jdu pryč. Tohle se týká i komunikace s lidma. Spousta lidí mě krmí kravinama, protože já nějak nemám potřebu jim sdělovat, že se tim i sám zabývám a to navíc ještě poměrně dlouho.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
pročítám to a nemůžu se dopátrat jakou má sestavu a integrovanou grafiku. Možná bude chyba jen v ovladačích. Ale každopádně ani kdyby jste to chtěl přepájet asi se vám to nepovede takže leda výměna mainbordu a musí pasovat do notebooku... jinak smůla. Takže prakticky zbývá jen koupit nový notebook.
tento účet již není aktivní.