Program Notebook hardware Control
Program Notebook hardware Control
Pani chcem sa spytat :
- Ma niekto z vas skusenosti s tymto programom?
- Da sa pouzit ako plnohodnotna nahrada za Acer Empowering
technology ?
- Co sa stane ak odinstalujem Empovering technology z notebooku,
ovplivni to nejako jeho spravny chod ?
Dakujem za odpovede
- Ma niekto z vas skusenosti s tymto programom?
- Da sa pouzit ako plnohodnotna nahrada za Acer Empowering
technology ?
- Co sa stane ak odinstalujem Empovering technology z notebooku,
ovplivni to nejako jeho spravny chod ?
Dakujem za odpovede
Centrino není podmínkou, jestli jo, tak můj Turion je fake a doopravdy mi tam dali Intel
Daleko lepší je tenhle prográmek pro AMD, protože ti ne vždy mají programy od výrobce na vymakaný ovládání celýho systému.
Jinak jestli je to dostatečná náhrada za Empowering nejsem schopnej říci.
Daleko lepší je tenhle prográmek pro AMD, protože ti ne vždy mají programy od výrobce na vymakaný ovládání celýho systému.
Jinak jestli je to dostatečná náhrada za Empowering nejsem schopnej říci.
Asus PRO5DID, C2D T6570, 4GB Ram, nVidia GT320m 1GB, 500GB HDD, 15,6" glare
FSC Amilo A1667G, T64 MT-32, 1GB Ram, ATI MRx700 128MB, 100GB HDD, 15,4" glare
FSC Amilo A1667G, T64 MT-32, 1GB Ram, ATI MRx700 128MB, 100GB HDD, 15,4" glare
jenom tady obnovim trosku tenhle topic sam sem Empowering mel asi den nainstalovanej a furt mi to vytezovalo CPU na max... nechapu a mel jsem nastaveny dynamcky meneni atd... no nainstaloval jsem si NHC a naprosto skvele funguje vsechno v pohode a neni podminkou mit centrino nebo nevim pac AMD to zere taky ) takze si myslim ze tento program je plnohodnotnou neli lepsi nahradou za ACER Empowering
tento účet již není aktivní.
-
- Moderátor
programek pro AMD 64 X2
Zdravim, ja mam AMD 64 X TL-52 a chtel bych vedet jestli existuje programek i pro tenhle procesor. Mam naisntalovanej NHC 2.0, bezi v pohode akorat nemuzu taktovat a kdyby ten programek umel taktovat zrovna i grafiku tak by to bylo super
je puvodne delanej na Centrino ale turiony snim behaji dobre ale turiony X2 nejak prej nejedou jak maj v tomhle programku...bohuzel vhodnou alternativu neznam ba si myslim ze ani neni. musis tedy zatim pouzivat oficialni soft od vyrobce
EDIT: jestli nejaka alternativa je opravte me
EDIT: jestli nejaka alternativa je opravte me
Power 4 Gear
No pokud myslis od vyrobce NTB tak ten dodava Power 4 gear a tam si nastavis tak max. kdy se ma co vypnout a ne taktovani tak zatim pouzivam NHC na mereni teplot
Re: Power 4 Gear
zadny nastaveni taktu ? nebo alespon dynamicky meneni ? tak to je divnej soft myslim ze o regulaci Turionu X2 se tu nekde mluvilo ted nevim kde...
EDIT: tady nekdo pise neco o podtaktovani procesoru: http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=1027&highlight=turion+x2+regulace
EDIT: tady nekdo pise neco o podtaktovani procesoru: http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=1027&highlight=turion+x2+regulace
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“