Dell XPS M1330 - už je
-
- Moderátor
vetrak
kolik tam mate vevnitr ventilatoru? jeden je na cpu a na tuty tam mam jeste jeden kterej se toci porad o zacatku stejne a ma takovej debilni zvuk, je to proste hodne slyset, delal jsem i diagnostiku z toho cd, ale tam detekuje pouze 1 chladic ale na 100% tam jsou 2 a i v dellu mi tvrdi jednou ze tam je asi jeden, pak ze mozna 2. no proste mi to stve pac se toci od zacatku porad a nahlas, ne jako na max otacky ale proste tak dementne a nevim co stim. ten na cpu se roztaci jen pri zatezi
-
- Moderátor
děkuji a ještě maličkost, ta devítková baterie vyčuhuje z přístroje to jsem už vyčetl, ale neovlivňuje tak negativně možné "vyklopení/zaklopení" displaye dozadu resp nahoru? Ten ntb je tak navrhnut, že se jako by display otevírá a zakládání za zadek notebooku a pokud tam přečuhuje ta baterka... určitě víš co myslím... // tak už asi nic, našel jsme na netu obrázek s tou devítkovou baterkou a určitě by to nemělo omezovat...
hřeje to kvůli té grafice více?
PS: měl někdo nějaké problémy s M1330? Na internetu ve videích a ve fórech jsem viděl různé od křupání disku, divném zvuku romky, sekání zvuku při "eject" apod...
hřeje to kvůli té grafice více?
PS: měl někdo nějaké problémy s M1330? Na internetu ve videích a ve fórech jsem viděl různé od křupání disku, divném zvuku romky, sekání zvuku při "eject" apod...
Víko se při max. otevření se "opře" o tu baterku, ale přijde mi (teď jsem to zkoušel), že se otevírá i bez baterie do stejného úhlu.
S tím zahříváním to nemůžu posoudit.
Tak "křupání" disku mi přijde zcela normální, disk prostě načítá... nijak mi to nepřijde extrémně postřehnutelné. Sekání zvuku je zcela běžná věc u všech M1330. Děje se tak cca 3sec při vysouvání disku.
S tím zahříváním to nemůžu posoudit.
Tak "křupání" disku mi přijde zcela normální, disk prostě načítá... nijak mi to nepřijde extrémně postřehnutelné. Sekání zvuku je zcela běžná věc u všech M1330. Děje se tak cca 3sec při vysouvání disku.
Dell Latitude XT
cim teda merite teplotu?( CPU )
Speedfan ukazuje 34stupnu.
I8kfanGUI ukazuje 49 stupnu
Everest taky 49 stupnu
EDIT:teploty bez zátěže....
takze cemu verit?
Speedfan ukazuje 34stupnu.
I8kfanGUI ukazuje 49 stupnu
Everest taky 49 stupnu
EDIT:teploty bez zátěže....
takze cemu verit?
Naposledy upravil(a) Camo dne 21 bře 2008 16:42, celkem upraveno 1 x.
XPS 1330 with LED
Camo=kamil2268
Camo=kamil2268