Crysis a DX10
Myslel som ze mas ati prepac skus http://www.laptopvideo2go.com/
a nezbudni stiahnut INF subor a hodit ho do rozpakovaneho ovladaca(CTRL+C a potom CTRL+V ako crack)
a nezbudni stiahnut INF subor a hodit ho do rozpakovaneho ovladaca(CTRL+C a potom CTRL+V ako crack)
darko píše:po update čeho ,Visty nebo grafárny?
sory zabudol som napisat ze to bol update Visty
acer aspire 7720g,Intel Core 2 Duo T7700-2.4GHz, 800MHz FSB, 4MB L2 Cache, 3GB DDR2-667MHz, 250GB, 17" TFT (1920x1200), DVD±RW / HD, Nvidia GeForce 8600M GT 512Mb, Wireless 802.11a/b/g/n, Bluetooth,Vista Home Premium-DEAD!!!!!!!novy Sony VAIO EE2E
ted sem nainstaloval call of duty 4.Super gamesa!!! O něco méně hw náročná
než Crysis,ale Crysis je proti tomu pouhá slátanina bez duše.Grafika i v rozlišení 1024x762 je velmi pěkná,rozhodně líbivější než v tom Crysis.Sice můj ntb není nějáký super stroj,ale takové nové hry se dají hrát zcela bez problému.Nevěřím už rčení že ntb nejsou na hry.Ale jsou
než Crysis,ale Crysis je proti tomu pouhá slátanina bez duše.Grafika i v rozlišení 1024x762 je velmi pěkná,rozhodně líbivější než v tom Crysis.Sice můj ntb není nějáký super stroj,ale takové nové hry se dají hrát zcela bez problému.Nevěřím už rčení že ntb nejsou na hry.Ale jsou
Acer TravelMate 8200. Pentium CoreDuo 2.0 Ghz,2 GB DDR2 ,HDD 160 GB, Ati mobile Xpress 1600 256 Mb GDDR2 Hypermemory,Win 7 HP
Re: ..
neoexnet píše:to je fakt zvlášť když tvoje GeForca je výkonnější jak desktopová radeonka 2600XT nebo 2400XT už si to tak napamatuji ))
klíííd,nainstaluj,uvidíš.Crysis není takovej zázrak.No nevím, já sem NEVRDIL,že gs 8600gs je výkonější,pouze že ve hrách není mezi nimi zas takový rozdíl.Jenže novátorské názory se trestají posměchem, protože má tady někdo patent na rozum...
Acer TravelMate 8200. Pentium CoreDuo 2.0 Ghz,2 GB DDR2 ,HDD 160 GB, Ati mobile Xpress 1600 256 Mb GDDR2 Hypermemory,Win 7 HP
Ve hrach neni moc rozdil v procesorech, ale v grafikach je rozdil poradny... protoze grafiky nejsou na nic jineho nez na hrani, a je tam poznat kazdy narust vykonu v pripade lepsi karty, desktopova 2600XT je/byla (ted ji nahradila jeji vylepsenina v podobe HD36x0) velmi dobra karta. A Crysis ma oproti "duchaplnemu" CoD4 (to je docela vtipny) mnohem lepsi grafiku, taky proto ma tak velkou narocnost... neni to pze by byla optimalizace zas tak odflakla. Takze si priste darko nech ty svoje rozumy, kdyz tomu stejne nerozumis... tohle co tu placas nejsou zadne novatorske nazory, nehraj si na neco co nejsi...
no mám i crysis i cod4 a že by crysis byl takový zázrak se říct nedá.Crysis pouhý "datadisk" FarCry s vysokými hw nároky .Nechápu cos myslel že "tomu nerozumím".Jak jinak to mám porovnat,než tak že si ty hry zahrát.Podívej se do tohoto topicu http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... p?t=6680.A taky hrajou,nikdo jim to nebere.
Solitary píše:Ve hrach neni moc rozdil v procesorech, ale v grafikach je rozdil poradny... protoze grafiky nejsou na nic jineho nez na hrani, a je tam poznat kazdy narust vykonu v pripade lepsi karty, desktopova 2600XT je/byla (ted ji nahradila jeji vylepsenina v podobe HD36x0) velmi dobra karta. A Crysis ma oproti "duchaplnemu" CoD4 (to je docela vtipny) mnohem lepsi grafiku, taky proto ma tak velkou narocnost... neni to pze by byla optimalizace zas tak odflakla. Takze si priste darko nech ty svoje rozumy, kdyz tomu stejne nerozumis... tohle co tu placas nejsou zadne novatorske nazory, nehraj si na neco co nejsi...
mimochodem ponižování a urážení ostatních uživatelů není taky zrovna fér....
Jenze ty si na svem notebooku sotva zahrajes Crysis na very high, provnavas Crysis na medium s CoD na high, to je inteligentni. Crysis na very high ma v soucastnosti bezkonkurencni grafiku, proto je taky tak narocny. Nechtel sem bejt nefer, ale priste tu nehazej rozumy, ktere jsou proste nesmyslne a nenazyvej je novatorskymi a ze se tu setkavas s vysmechem. Nediv se kdyz proste pises nesmysly. Nejsi zadny novator, ani v nejmensim.
darko píše:no mám i crysis i cod4 a že by crysis byl takový zázrak se říct nedá.Crysis pouhý "datadisk" FarCry s vysokými hw nároky .Nechápu cos myslel že "tomu nerozumím".Jak jinak to mám porovnat,než tak že si ty hry zahrát.Podívej se do tohoto topicu http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... p?t=6680.A taky hrajou,nikdo jim to nebere.
omg .... Crysis je jen datadisk na FarCry ... omg farcry jsem dohrál a za celou hru jsem si nevšiml crysisáckého "NANOobleku" ... btw: myslim, že farcry bude vycházet 2ka
Toshiba R600-10W