ASUS F3J series HELP

notebooky Asus a vše kolem nich
RioCZ
občas něco napíše

ASUS F3J series HELP

Příspěvekod RioCZ » 11 úno 2008 21:13

ZDravim prosim vas dostal jsem tendle notas predevcirem..jenze vista mi max.nevyhovuje tak jsem zformatoval hadr a nainstaloval XP ,jenze kdyz jsem vlozil cedlo s kodekama tak me cekalo nemile prekvapeni.DVD je jen pro zasr... VISTY.Kdyz jsem tam mel recovery DVD jaky je postup kdybych to chtel vratit na visty funguje to vubec--s notasema nemam moc zkusenosti..a kdyztak jestli nekdo mate odkaz na drivery a utility tak bych to taky uvital..Diky moc za info budu vam zavazan

polo

Příspěvekod polo » 11 úno 2008 21:45

Fungovat to samozrejme funguje a vistu je tam mozne funkcne dat asus ti dal(ak mas kupeny s vistuo) disk s vistu , co sa tyka ovladacov su pre vistu aj XP ja mam F3Jseries notebook-aky to mas presne teda JC,JT,JS,JR...

RioCZ
občas něco napíše

Příspěvekod RioCZ » 11 úno 2008 22:28

Mno nic radeji si zvyknu na Visty prosim vas jaka je nejvhodnejsi moznost z tech 3ktery se vam tam nabidnou pri vlozeni toho RECOVER DVD.A jak dlouho priblizne se to instaluje :D sorry ze jsem tak otravny jsem fakt zacatecnik

polo

Příspěvekod polo » 12 úno 2008 16:52

Neviem prsne co myslis tomy moznostami?/? Instaluje sa to asi hodinu
Z XP nemoze byt ziadny problem, v tom booku este nepotrebujes rozne modifikovane verzie staci ti XP+SP2 a ovladace+utility(mozem ti hodit link)

Zpět na „notebooky Asus“