Mechanika na notebooku a HD filmy
Mechanika na notebooku a HD filmy
Mám notebook Asus F3KA AP012 a chcem sa opýtať,či pustím HD film na mechanike,čo je v tomto notebooku,nepotrebujem nejakú špeciálnu?
A ešte číta blue-ray disky?
A ešte číta blue-ray disky?
vaše mechanika je DVD. Vy si nejenže nemůžete pustit Blueray disk, ale ani HD DVD disk. Pokud film stáhnete třeba z internetu v HD kvalitě s vysokou pravděpodobností ho naprosto v pořádku spustíte, ale mechaniku by jste musel mít jak HD tak Blueray a nemáte ani jednu. Možná existuje Hybridní mechanika, ale nevim o ní a navíc ono SLIM mechaniky Blueray nebo HD do notebooku taky nejsou zrovna k mání a když tak za nakřesťanský peníz.
tento účet již není aktivní.
HDDVD rip, 80 minut a giga a půl? To musí být komprese jak prase, to už vyjde líp klasický dvdrip
Mluvil jsem o typických H.264 ripech, u kratších filmů to vychází na 4,4GB a ta kvalita je oproti DVD úplně někde jinde.
Kvůli ceně?
-malá nabídka titulů, u kterých ale cena imho odpovídá nárustu kvality oproti klasice (neberu v potaz, že už obyčejné DVD jsou drahé)
-kolik z nás doma přehraje BluRay nebo HDDVD?
-kolik z nás má televizi o odpovídající úhlopříčce a k tomu pořádné repro? ty náklady jdou do desetitisíců

Mluvil jsem o typických H.264 ripech, u kratších filmů to vychází na 4,4GB a ta kvalita je oproti DVD úplně někde jinde.
Kvůli ceně?
-malá nabídka titulů, u kterých ale cena imho odpovídá nárustu kvality oproti klasice (neberu v potaz, že už obyčejné DVD jsou drahé)
-kolik z nás doma přehraje BluRay nebo HDDVD?
-kolik z nás má televizi o odpovídající úhlopříčce a k tomu pořádné repro? ty náklady jdou do desetitisíců

ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..