Crysis a DX10
maxxz píše:9800 by to všechno měla zvládnout levou zadní
dovolím si mírně oponovat. Vlastnil jsem X800GTO2 odemčenou na plnou X850XT a teď můj počítač s Athlonem 64 3000+, 1 GB paměti a právě X850XT vlastní kamarád a opravdu to na CoD4 stačí tak tak na Střední. Ne že by karta neměla dostatečný výkon, ale brzdí jí nepodpora SM 3.0 apod. Přece jen technologicky to jsou již tyto karty včetně 9800 za Zenitem, i když to byli svého času opravdové špičky. Jenže dneska je ledas kterej mainstream vyklepe.
jestli tam nebude vetsi problem v tom giga ram
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
darko píše:Solitary píše:Zajimavej jsi ty a tvoje blaboly... mam obavy, ze ani nevis co to je za kartu ta 9800pro, protoze to vypada ze sis snad myslel, ze to je Nvidie.
ježišmarija sklidni hormon,jestli si myslíš že jsem takový kokot že nerozeznám číselné značení gf od ati,tak jsi vedle.Mám zato že ti stačí napsat číslo a dojde ti to.Promin že sem se vůbec opovážil ti poradit,pane dokonalý.
Jdu jinam,už mě nebavíš....
.:.:
nevim jak si na tom s číselným označováním ati a gf, ale pamatuju, že si celej topik onehdá blekotal že máš gf8400 a nakonec z tebe vypadlo že máš gf8600gs >> když nevíš ani co máš v notebooku za šrot tak se pak nesmíš divit, že tu mají taměnjší štamgasti strach s tvojí znalostí rozeznávání číselných označení grafik různých výrobců
Toshiba R600-10W
zdravím všechny přítomné .Náramně se tady bavím,jak si každý brání tu svoji bábovičku.Lepší než diskuse na Novinky.cz.
Dovolím si oponovat SOLITARY,který napsal "výměna za ještě méně výkonou ati 9600,to je rada nad zlato".Pokud dobře čtu,tuším že DARKO,napsal "použít omega ovladače,kamarádovi to spravilo 9600".
Čtěte prosím pečlivě příspěvky,část odpovědí je tady z nedorozumění.
Jinak pokud SOLITARY hrál Crysis na "low" detaily,jak přišel k tomu že Crysis má "bezkonkurenční " grafiku ? Pokud pouze z doslechu či recenze...no nevím
Dovolím si oponovat SOLITARY,který napsal "výměna za ještě méně výkonou ati 9600,to je rada nad zlato".Pokud dobře čtu,tuším že DARKO,napsal "použít omega ovladače,kamarádovi to spravilo 9600".
Čtěte prosím pečlivě příspěvky,část odpovědí je tady z nedorozumění.
Jinak pokud SOLITARY hrál Crysis na "low" detaily,jak přišel k tomu že Crysis má "bezkonkurenční " grafiku ? Pokud pouze z doslechu či recenze...no nevím