padá internet pres wifi
padá internet pres wifi
mam router Wi-Fi AP TP-LINK TL-WR642G a mám přes něj připojený PC a Notebook.... Počítač drátově a notas bezdrátově a proste v kompu jde internet bez problemu ale u NB se mi nekdy vypne a hned zapne, proste vyskoci hlaska ze bezdratove pripojeni neni k dispozici a hned nato, že nalezena bezdratova sit a net opět funguje, kde muže být chyba? 

může to být třeba malým signálem..ale netuším..já mám takhle taky připojený ntb, signál mám dvě čárky z pěti a běži mi to..ještě se mi nestalo že by to takhle spadlo..je pravda, že po zapnutí ntb se musím někdy na dvakrát připojovat, ale během surfování se mi to nestalo..
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
Re: padá internet pres wifi
zkus se juknout v ovladaci/panely/system/hardware/spravce zarizeni/ wifi(tvoje wifi zarizeni nekde v tom strome)-vlastnosti -rizeni spotreby - odskrtnout povolot pocitaci vypnout zarizeni ci tak nejak.....
treba to pomuze... rozhodne to neuskodi
ty blby wokna to zapnou u vsech sitovejch adapteru a pak se ti net najednou sam odpojuje.... delaj to i u desktopu.. vcelku znama vec....
treba to pomuze... rozhodne to neuskodi
ty blby wokna to zapnou u vsech sitovejch adapteru a pak se ti net najednou sam odpojuje.... delaj to i u desktopu.. vcelku znama vec....