FS Xi2550 s grafikou HD2700
-
fishead
kultus pisal ze so starymi drivermi mal 3900 bodov a s novymi 4100. mozem sa opytat co su tie nove zas? kde ich mam stiahnut?
inak v 3dmarku06 mi pise: SM2.0 score: 1485 a HDR/SM3.0 score: 1776. z coho mam vycitat ze kolko mam bodov?
zacinam mat pocit ze ten komp pojdem vratit, lebo takto som si to nepredstavoval ze mi bude sekat aj ta nejnenarocnejsia hra a pritom v 3dmarku som take prinaky sekania nevidel
inak v 3dmarku06 mi pise: SM2.0 score: 1485 a HDR/SM3.0 score: 1776. z coho mam vycitat ze kolko mam bodov?
zacinam mat pocit ze ten komp pojdem vratit, lebo takto som si to nepredstavoval ze mi bude sekat aj ta nejnenarocnejsia hra a pritom v 3dmarku som take prinaky sekania nevidel
-
kultus
- guru
ale ale ale si mylite pojmy a dojmy...3Dmark je orientacni to jak je optimalizovana grafika pro hry je uplne neco jine bodu jsou v 3Dmarku jasne napsane jestli je nevidite tak si poridte brile...NFS carbon mi jel naprosto vpohode i na X700 zalezi jake detaily si tam nastavite chce to se s tim pohrat...nove drivere na grafarnu jsou na strankach vyrobce a to je prvni misto kde by me napadlo hledat bioshock jel naprosto plynule 1300x700 vsechno na full...jestli se vam nelibi kupte si ntb s N8600GT kdyz si myslite ze vam vsechno pujde lip ja jsem spokojen...
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
-
neoexnet
- guru
..
no můj notebook s GF8600gt by jsem řekl, že táhne podstaně lépe jak tvá HD2700
.:.:
to fishead: 3900-4100 není v 3d mark 06 žádný zázrak ... takže nepočítej s hraním crysis na high detaily atd ... na to ten notes stavěnej neni, nicméně je to lepší nadprůměr tak si toho važ
jsou i mnohem horší
BTW: kupovat si notebook se záměrem aby ti tam šly i nejnovější hry ve vysoké kvalitě je hloupost ... a nebo by si musel podstatně připlatit
)
to fishead: 3900-4100 není v 3d mark 06 žádný zázrak ... takže nepočítej s hraním crysis na high detaily atd ... na to ten notes stavěnej neni, nicméně je to lepší nadprůměr tak si toho važ
BTW: kupovat si notebook se záměrem aby ti tam šly i nejnovější hry ve vysoké kvalitě je hloupost ... a nebo by si musel podstatně připlatit
Toshiba R600-10W
-
kultus
- guru
Re: ..
neoexnet píše:no můj notebook s GF8600gt by jsem řekl, že táhne podstaně lépe jak tvá HD2700
jako vubec nechapu na co porad reagujes tak mas lepsi notes a co ja se se svym nechlubim ikdyz je to vzhledem k dnesni nabidne nadprumer...
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
-
Krist
- občas něco napíše
Gandi píše:Kultus co mas v XPckach za ovladace? Kdes je sosl? Posli odkaz. Ja tam mam Omega Drivers 4.8.442 (Ati Catalyst 7.12) a pres ne mam v XP jen 3650bodu. Hlasi se tam jako RADEON 2900xt. Ve Viste mam na origos ovladace 4188bodu.
Tady https://www.driverheaven.net/mobility-ra ... river.html
nekdo pise ze se hlasi jako HD2600XT.
mel jsem k dispozici 3 ks novych modelu Xi a zadny z nich neumi deklarovane WUXGA (1920x1200) - ani technici od FJS si s tim nevi rady, pry jim to na demo vzorcich funguje, ale s dodavanym OS Vista to nejde - pouze 1440x900 osobne to odhaduji na problem instalovane ATI karty - zkousel jsem i nestandardni ovladace z netu (path Catalystu na mobile platformu) tak se ujistete u prodejce, ze vam bude deklarovane rozliseni fungovat. Jinak za tu cenu je to bomba ...
To je pripominka odsud
https://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=S ... FPC-207188
Co vy na to, panove?
-
BednarM
- občas něco napíše
Tak jsem od včerejška šťastným majitelem FS Amilo Xi2550 s C2D T8100. Zatím se kochám,především displejem a disky, a seznamuju s Vistama.
K předch. přísp.: WUXGA šlape jak víno , tak nevím.
Dotaz do budoucnosti: Může někdo potvrdit, že FS Amilo Xi 2550 opravdu podporuje 4GB RAM tj. 2x 2GB ????
Děkuji moc.
K předch. přísp.: WUXGA šlape jak víno , tak nevím.
Dotaz do budoucnosti: Může někdo potvrdit, že FS Amilo Xi 2550 opravdu podporuje 4GB RAM tj. 2x 2GB ????
Děkuji moc.
-
sako verife
- píše často
-
Krist
- občas něco napíše
Urcite tam jde dat 2x2 Gb, to mam potvrzeny.
Jinak na muj popud v Bohemii snizili cenu na 36 047,- s DPH, takze nejmin
Jedinej kousek ihned k vyzvednuti, proc jsem tak nerozhody ou
Kdybych tak mohl zkusit v nem tu Catii a nakou vetsi sestavicku...
EDIT:
Tak ho mam na stole, na prvni pohled pekny brko. Jdu na to
Jedinej kousek ihned k vyzvednuti, proc jsem tak nerozhody ou
EDIT:
-
neoexnet
- guru
-
Krist
- občas něco napíše
No tak hned pri startu prvni zadrhel. Klavesa F8 se zasekla (musel jsem ji rozchodit), rozsirena nabidka neprobehla azacala instalace. Hned jsem restartoval ale ted v rozsirene nabidce vubec neni "opravit pocitatc"
((, nemuzu provest zalohu. Sajze !! Jsem to smolar.
EDIT:
Aha, takze nejdriv musi probehnout ta zakladni instalace. "opravit pocitac" uz tam je
EDIT:
Aha, takze nejdriv musi probehnout ta zakladni instalace. "opravit pocitac" uz tam je
-
fishead
-
Krist
- občas něco napíše
Tak jsem si stahnul (https://www.stage6.com/videos/tag:1080p/) par ukazek 1080p. Pekny je to.
Catii se me nedari instalovat. S Vistama delam poprve, tak ani nevim jestli je to mnou. .iso instalacku spoustim pres virtualku Alcohol 52, spusti se autorun ale vyhodi me to hlasku "Program administration prestal pracovat" jeste s nakyma kecama o ukonceni
Vubec pripojit se k routeru doma me tvalo dlouho, to je jakychsi zabezp. pytlovin. Zlaty XP, mel bych je zkusit nasadit na ten druhej hadr.
Catii se me nedari instalovat. S Vistama delam poprve, tak ani nevim jestli je to mnou. .iso instalacku spoustim pres virtualku Alcohol 52, spusti se autorun ale vyhodi me to hlasku "Program administration prestal pracovat" jeste s nakyma kecama o ukonceni
-
fishead
-
dx
- občas něco napíše
2x 2GB?
Krist píše:Urcite tam jde dat 2x2 Gb, to mam potvrzeny.
Jedinej kousek ihned k vyzvednuti, proc jsem tak nerozhody ouKdybych tak mohl zkusit v nem tu Catii a nakou vetsi sestavicku...
EDIT:
Chtel bych se zeptat na to potvrzeni o fungovani 2x2GB na tom notase.
Podle oficialnich informaci podporuje max 2GB a podle FSC fora max 2,5GB. Je to posledni vec kterou resim pred koupi.
dik za odpoved