Acer Aspire 3003WLMi - hodne divna zavada
Acer Aspire 3003WLMi - hodne divna zavada
Mam docela zajimavy problem, jeden den proste jen tak vypnu pc(uplne normalne - start - vypnout) a normalne se vypne, ale kdyz sem ho chtel druhej den zapnout tak sem zmacknul tlacitko a co, zapl se, chladic bezi na plny obratky, monitor se ani nerozsviti, pc nic nedela a jen blika kontrolka nabijeni a baterie, coz normalne taky nedela, tak by me zajimalo co to muze byt, ze by ani ne poo roce odesel?? kdyby to apon vydavalo nejaky zvuky jak normalni pc abych vedel co s tym je ale ono nic!! Dikec za kazdou radu do servisu se mi moc nechce, asi bych to mesic bez notase nerozdejchal.
-
- Moderátor
Tohle je na 90procent deska v hajzlu. Zavolej si na 531027777. Pošli to do servisu,čím dřív to pošleš tím dřív ho budeš mít zpět jen jestli můžu doporučit... reklamuj to PŘES prodejce..né sám za sebe !!!! V těchto dnech se taky kurýra PPL nemusíš dočkat. Nebo to pošli DPDčkem. Myslím,že ty dvě kila stojí za to,aby jsi to měl třeba i o týden rychleji.
to acertechnik
procpak by se nemusel dočkat kurýra PPL? ja cekam od pondelka na notebook od pondelka mi maji prijit fungl novej tak cekam cekam!!!!!!
acer Aspire 5101AWLMi LX.AG20J.202 tenhle to je a čekam na nej jako pes!!! mel jsem aspire 1652wlmi a ten se celej podelal ale baterka byla luxusni 4,5h !!! takze paráda !!!! no už se tesim na tenhle kousek....myslis nebo mohl bys zjistit jestli je skladem?
//zkus se trochu zamyslet nad úpravou svých příspěvků (Peca-on-line)
//zkus se trochu zamyslet nad úpravou svých příspěvků (Peca-on-line)