Ja som zatial nenarazil na ziaden technicky problem, ale trosku ma zaraza jedna chybicka krasi a tou je, ze mi rohy vika displeja dost odstavaju teda ze ked je NB zavrety tak gumene podlozky vobec nepriliehaju a hlavne prava strana je dost vo vzduchu. Ale to bude zrejme len chyba kusu.
Mne ani zdaleka tak niekde som to tu uz pisal(po 4-hod. Unreal T. 3 GPU-42C a CPU-51C a teraz po hodine mam 36C a 43C a nemam ziadnu chladiacu podlozku a v izbe je aspon 22C)
Displej trosku nedosada na vsetkych(drzal som ich u znameho v obchode)gamestone ale je to podstatne menej ako stare acery kde ste s tym mohli kyvat aj pol centimetra
polo píše:Mne ani zdaleka tak niekde som to tu uz pisal(po 4-hod. Unreal T. 3 GPU-42C a CPU-51C a teraz po hodine mam 36C a 43C a nemam ziadnu chladiacu podlozku a v izbe je aspon 22C)
a uz si zkousel neco narocnejsiho? treba crysis, nebo nejakou DX10 hru? nebo nechat bezet hodku 3D mark 06?
polo píše:Mne ani zdaleka tak niekde som to tu uz pisal(po 4-hod. Unreal T. 3 GPU-42C a CPU-51C a teraz po hodine mam 36C a 43C a nemam ziadnu chladiacu podlozku a v izbe je aspon 22C)
si si isty ze mas tento NB ? Lebo tvoje vysledky sa dost odlisuju od tych mojich a myslim ze aj vacsiny ostatnych majitelov. Alebo pouzivas na meranie nejaky program ktory je uplne mimo
Ja hovorim na porovnanie s inym bookom nemam vistu ale xp , crisis to zahreje len nepatrne viac podobne ten 3d mark a uz som ho skusal ako zvlada chladenie nechat ist tak 6hodin(dookola) a nepresiahlo to na GPU 57C(tolko to malo)-nemam acer ja hovorim na porovnanie...
Jen mám ještě takový dotaz. Vyplatí se v tom notesu přejít na XP? Já bych si tam raději nechal tu Vistu Ale plno lidí pořád raději volí XP a nějak mi to nedochází.. Vždyť budoucnost přece nespočívá v minulosti
mno to by byla debata na dalsich 50 stranek proc prejit na XP nabo zustat ny viste.... doporucuji zkusit visty tak 2-3 mesice a potom bud na nich zustat nebo prejit na XP (pri prechodu prijdes o moznost obnoveni win z HDD)