Příspěvekod Miloun » 15 úno 2008 16:55
Nejdřív bych chtěl poděkovat všem co se mi snažili pomoct, ale dopadlo to tím nejhorším možným způsobem - zakoupením nových win home. Co tomu předcházelo. Startoval jsem win pomocí boot a recovery CD, (stará mechanika je kupodivu nepřečetla, proto jsem tam měl jiný win, než ty původní) vše probíhalo standardně, ale po naběhnutí tam zůstal ten předchozí systém, tak jsem celý oddíl C smáznul, naformátoval a znovu spustil boot CD, proběhla instalace a měl jsem nový čistý win. Jenže v anglický verzi a s jiným klíčem, než jaký jsem dostal při koupi notesu. Čeština sama o sobě byla pakárna sehnat na netu a když jsem jí konečně splašil, tak jsem jí za žádnou cenu nemohl dostat do woken, navíc se mi to nainstalovalo do původního PQSERVICE, který se sám přepsal na C! Sice mám původní PQSERVICE zkopírovaný na DVD, ale stejně do toho nedostanu českou mutaci. Takže záchvat vzteku a nákup nových win, a k tomu zkušenost, že už nikdy nekupovat notes s takhle přiblble pořešenou instalací, maník co tohle vymyslel by měl jít do blázince.