WiFi
WiFi
Ahojky mámna noťasu wifi,ale nemůžu se připojit,píše že nejsou pro připojení nainstalované žádné ovladače Konkrétně síťový ovladač ethernet,dal jsem do mechaniky cd s ovladači ale stejně mě píše že instalaci nelze dokončit protože potřebný ovladač nenašel,může někdo poradit co s tím,Díky.
-
Jarikl2
wifi
Ahoj. Mam nepatrni problemcek.Skôr kozmeticky problemcek.Na prpojeni mi pise richlost 36 Mb/s.Ked som volal spravcovi internetovej siete vravel,ze oni taku pomalu richlost ani nedavaju.No ked stahujem,ukazuje mi prenosovu richlost 70 tku.takze asi je problemcek niekde v zobrazeni.?Lebo na zobrazeni richlosti mi pritom ukazuje Mensiu.Sem tam mi kolise.Co s tym môze byt.Viete mi dat rady? Na druhom noteboku ukazuje rychlost dobre.Aka je aj v skutocnosti.Takze vo vysielaci nebude asi problem.
-
polo
-
polo
-
polo
šlo o to, že když napíšeš MB/s myslíš tím Megabyte za sekundu a Mb/s zase Megabit za sekundu. Takže to malé b a velké B v tom hraje velikou roli. A WiFi a/b/g mají 54 Mb/s ne 54 MB/s jak si napsal, na to tu upozorňuju, ale ono je to fuk
autor toho příspěvku na který reaguju asi stejně neví která bije 
tento účet již není aktivní.
-
shane541