Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Mám takový dotaz Všichni mi říkají jak je Vista škaredá, nestabilní a pomalá. Já tomu zatím sám nevěřím. Viděl jsem vistu už párkrát i na horším notesu a šla docela pěkně Sám si chystám teď koupit http://acer.mironet.cz/acer-aspire-5920 ... p+dp77326/ tenhle book a myslím si že na něm by neměl být s Vistou problém..
Sice mi nějak dochází že to na tom půjde určitě v poho.. Jen by mě zajímalo jak na notesech Visty fungují.. Co potřebují za minimální konfiguraci..
2 GB RAM a ještě něco? C2D T7300 taky postačí ne? Jen mě tady od pár uživatelů zaskočilo že přešli na XP
Neboj pofrci ti visticka a mne sa teda nezda ani pomala ani nestabilna a skareda uz vobec nie...ked ju mozno da niekto na 512 ram tak to je nestabilne a pomale ale ked mas aspon giga a pol je to uz nieco ine
Jak si člověk jednou zvykne na Visu, jen těžko se potom vrací zase zpět k XP. Vista je hezčí, má lepší ovládání a navíc jede dobře i na 768 MB RAM - otestováno.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
No lidi si vymysleli, že Vista je prostě špatná a aniž by jí kdy použili, s radostí ro šířej dál. No a ostatní pak maj v hlavě vyrytý, že Visty jsou špatný, tak automaticky downgradujou na XP
Už máááám Acer Aspire 5920G (ty další čísla nevim z hlavy )
Jako ohledně grafiky Vista na zadek asi nikoho neposadí, protože nenabízí nic, co by nešlo v jiných systémech.
Pro rozumný chod je potřeba tak 2GB RAM. Někdo tu psal o 768MB - to nevim, co k tomu dodat, ale na tolik RAM jsou XPčka 5x rychlejší.
swarm - blog: http://notebookblog.cz Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Ale když někdo dělá celej život na oknech, tak tam rozdíl bude Aplíčkové noťasy jsou drahé a Linuxy mi moc pracovní nepřijdou, i když o tomhle by se dalo debatovat hodně dlouho.. Každému sedí něco jiného