Servis a nápověda Acer
Servis a nápověda Acer
Jsou Vánoce. Pokud se někdo rozmýšlíte o koupi NB Acer a máte nějakou otázku napište. Cokoliv Co budu vědět odpovím hned. Co nebudu vědět zjistím
Jinak přeji šťastné vánoce všem.
Jinak přeji šťastné vánoce všem.
Jen bych sem rad napsal at se lidi nenechaj unaset vlnou debat o kvalitach znacek...v Low endu pod 20 000 Kc cekejte od vsechn vyrobcu zhruba to same. A to ze je Acer nejhorsi atd. nereste prece jen se nejvic prodava tak musi mit logicky vic problemu a vic reklamaci...je to o kusu. Ja a muj Acer spokojenost takze e taky nebojte se slusnym zachazenim budete taky treba spokojeni
tento účet již není aktivní.
Pani chcem sa vas spytat na rychlost nabehu woken na vasich notebookoch. Dnes som mal moznost mat doma jede ASUS ASUS A3HF-5A004 C420 60G 512M.Vsimol som si ze na to ze to ma 1.6 GHz procak a otackovo taky isty disk ako ten moj (PATA), tak procesy pri spusteni na tom ASUSE su oproti mojmu az prilis svizne.Mne nabieha pri starte : 1,ctfmon.exe 2,HPDJ Taskbar Utility 3,nod32kui 4,NotebookHardwareControl 5,SynTPEnh.To je vsetko a nacitavaju sa jeden po druhom a na tom ASUSE to prefrci ako rychlik ukazu sa vsetky naraz aj zo sietou.
Robi mi to uplne od zaciatku jak som kupil notebook.
Cim to moze byt sposobene ?
Robi to este niekomu alebo to tak pomali nabieha iba mne
Robi mi to uplne od zaciatku jak som kupil notebook.
Cim to moze byt sposobene ?
Robi to este niekomu alebo to tak pomali nabieha iba mne
¨tak hele na baterce mi notebook celej i se systemem nacita do ready modu (rozumej kdyz uz muzu v klidecku pracovat a nic to nenacita) za 1 minutu a 42 sekund. Ale testoval jsem to na baterce takze na 800 Mhz a nejnizsim vykonu grafiky atd. tak nevim zkusim to na siti zitra. Jinak jsem to meril tak ze jsem to restartoval a pri zapinani notebooku sem zapnul stopky na mobilu
tento účet již není aktivní.