Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
tolik se v NB neorientuju a tak bych rád požádal o radu, popř. názor někoho zkušenějšího.
Vybral jsem si tenhle stroj:
[Odkaz],
popř. tenhle:
[Odkaz]
Myslíte, že to je dobrá volba? Popř. který z nich je lepší?
NB potřebuji hlavně na práci - programování (bude tam http a db server, možná ftp server), rád bych aby to zvládlo bez problémů i filmy. Důležitá je pro mě i výdrž, odolnost konstrukce a případná možnost rozšíření o přídavnou baterku.
Obidva by to mali splnovat su to odolne booky rozdiel je v podstate len v grafike a rozliseni, ja by som bral ten druhy ale pokial ti staci integrovana grafika tak ten prvy..
Jde taky o spotřebu - počítám, že ta integrovaná by mohla mít menší spotřebu, tudíž i NB by tak mohl mít vyšší výdrž. Ale nevím, jestli je ten rozdíl natolik výrazný, aby se ho vyplatilo brát v úvahu.
No tak je mi jasné že Crysis na High s DX10 si tu může na notesu užívat třeba neoexnet DX10 efetky ve Windowsu nenajdeš, ale jen mě tu polo nějak s tím DX u 3100 popletl
Neoexnet xsi moze uzivat direct x10 akurat tak v hellgate london,company of heroes opposing fronts.bioshock....Bohuzial v crysis nie nato je kazdy book slaby,teda z tych co sa daju u nas kupit...
to tunak: to zase záleží co sikoupíš za notes s high-end grafikou a v jaké cenové relaci .... pokud nějaké MSI tak tomu klidně říke i sporák, ale moje toshiba se tedy nehřeje a ze zhore myslím klávesnice .. je studená neustále