Alienware area-51 m15x
-
neoexnet
- guru
-
neoexnet
- guru
opravdu by jsem doporučil třeba toshibu x200-23g má to srovnatelný výkon, lepší servis, prověřená značka .... dle mého kvalitnější saši a celkově to nevypadá jak přenosnej panel ze startracku
a nebo si počkej na DELL xps1730, taky sem snad dorazí v blízké době (cca 2-3měsíce) co jsem tak slyšel .... na alienware jsem na jiných forech nečetl nic moc hezkého
, ale pokud se ti líbí tak jak myslíš 
a nebo si počkej na DELL xps1730, taky sem snad dorazí v blízké době (cca 2-3měsíce) co jsem tak slyšel .... na alienware jsem na jiných forech nečetl nic moc hezkého
Toshiba R600-10W
-
Solitary
- Moderátor

Nebylo by jednodussi si koupit sestavu na hry tak za 25k, ktera porad vykonove i kvalitativne natrhne ten herni notes, a notes si koupit nejakej rozumnej, s dobrou mobilitou, treba taky za tech 25k(to se da sehnat treba Thinkpad R61)? Pocitas doufam s tim, ze takovyhle "herni" zrudy budou mit malou vydrz na baterie a vaha nic moc... protoze pak
je trosku diskutabilni, protoze vyhody notebooku u takovych stroju jsou uz jen okrajove. Musis totiz pocitat s tim, ze tomu notebooku brzo dojde vykonove dech, a komponenty jako grafika, nejde uprgradovat jako u desktopu, takze pokud nemas pak v umyslu po dvou letech kupovat znovu novy notebook s nejvykonnejsimi komponenty na trhu, tak je to situace/koupe nad kterou je dobre se nejdriv zamyslet.skratka potrebujem notebook
-
neoexnet
- guru
no pokud si koukal solitary tak prodal celkem hoodně výkonnou PC sestavu kvůli tomu aby si koupil "herní" book, takže ho asi na R61 neukecáme
a prodat herní desktop, aby jsem si koupil herní desktop a k tomu normál notes .. no nevim, asi to není to pravé ořechové pro tohoto uživatele 
Toshiba R600-10W
-
Solitary
- Moderátor

No, ja jak koukal na ten desktop... tak to byla jen predimenzovana bublina s drahyma komponentama, na hry by stacilo neco levnejsiho, a bylo by to i vykonejsi... a kdyz ho prodal, tak ho asi az tak na hry uz nepotreboval, presto si kupuje notes na hry... takze o hry ma stale zajem, a jeste napsal o hry na nejvyssi detaily, coz mu urcite ten notebook dopreje (krome Crysis) ale az zacnou vychazet nove hry, narocne... za rok, za dva... tak se muze rozloucit s nejvyssima detailama. Kdezto u takoveho normalniho desktopu si muze dokoupit grafiku, a ma ten vykon zase aktualizovany, na hry je predevsim grafika... a nepochybuju o tom, ze nejaky C2D jen nataktovane stale utahne i ty nove budouci grafiky za 2roky. Kdyz dnes stale Athlon X2 na 2,5Ghz dokaze nasytit 8800GTX v pohode.
Naposledy upravil(a) Solitary dne 20 úno 2008 21:44, celkem upraveno 1 x.
-
Radovan03
..
skratka potrebujem notebook...lebo prerabame byt a nemam si kde dat desktop...ten moj pocitacovy kutzik zaberal strasne vela...
co si cital o tych alienoch zle?..
ja som zatial precital dobre ohlasi v US...
tak skus neaku podobnu zostavu poradit do 70tis sk...s dobrou grafikou a s T9300 okrem toshiby
co si cital o tych alienoch zle?..
ja som zatial precital dobre ohlasi v US...
tak skus neaku podobnu zostavu poradit do 70tis sk...s dobrou grafikou a s T9300 okrem toshiby
-
Solitary
- Moderátor

-
neoexnet
- guru
toshibu nechceš
tak to bude těžký, protože jsem řešil skoro stejný problém jako ty a zjistil jsem, že takhle "výkonný" notes na českém trhu můžu mít buď toshibu nebo UMAX tak nevim no
UMAX nebrat
>> vyžadovat penryn T9300 nevím no, myslím, že není zas o tolik výkonnjší jak T7700 a to že míň hřeje a žere je taky putna, notebook budeš muset podpořit buď chladící deskou, nebo bude kvalitně konstruovanej a uchladí se sám a to že méně žere je nepodstatné protože ti v tom notese bude ta grafika žrát tolik, že stejně vydrží bez zásuvky max hodinu ...
>> nevim být tebou počkám na dell xps1730 a nebo si kup toho alien
>> vyžadovat penryn T9300 nevím no, myslím, že není zas o tolik výkonnjší jak T7700 a to že míň hřeje a žere je taky putna, notebook budeš muset podpořit buď chladící deskou, nebo bude kvalitně konstruovanej a uchladí se sám a to že méně žere je nepodstatné protože ti v tom notese bude ta grafika žrát tolik, že stejně vydrží bez zásuvky max hodinu ...
>> nevim být tebou počkám na dell xps1730 a nebo si kup toho alien
Toshiba R600-10W
-
Solitary
- Moderátor

Radovan: Jj, s tim Penrynem ma neoexnet recht... nejaky podstatny vykon navic nema, spotreba ti v tehle monstrech muze byt ukradena a i T7x00 dokaze nasytit grafiku, takze ve hrach se neni o co bat.
Edit: jestli se nepletu, tak Alienware spada ted pod Dell, ne?
Edit: jestli se nepletu, tak Alienware spada ted pod Dell, ne?
Naposledy upravil(a) Solitary dne 20 úno 2008 21:56, celkem upraveno 2 x.
-
neoexnet
- guru