Asi špatný ovladače na grafiku!!! Už jsem stáhnul hormadu ovladačů a pořád to stejné!!! Nevíte co stím????
1.5 GB RAM , NVIDIA GeForce Go 6100
Každá rada drahá
 notebook je cca 1 rok co jsem ho kupoval.
  notebook je cca 1 rok co jsem ho kupoval. notebook je cca 1 rok co jsem ho kupoval.
  notebook je cca 1 rok co jsem ho kupoval. jiný BIOS zatím ne - nebo aspoň nevím jestli je nějakej na stránkách ASUS ne.
 jiný BIOS zatím ne - nebo aspoň nevím jestli je nějakej na stránkách ASUS ne.

polo píše:Skusal si tahat oficialne drivery zo stranok asus, pripadne nespominali na asus daky problem tipu ze na vistu treba novy bios...Inac neoficialne ovladace najdes tu http://www.laptopvideo2go.com/ ale musi stiahnut aj INF subor odpoedajuci driveru a hodit ho do rozpakovaneho driveruako crack)
 to skusím z nova a přidám to s tím INF souborem, ale zjistím až dneska večír po práci, dnes jsem se stím NB netahal
 to skusím z nova a přidám to s tím INF souborem, ale zjistím až dneska večír po práci, dnes jsem se stím NB netahal 
 počítač se pořád zasekává - jediný co jsem dokázal tak jsem zkombinoval několik ovladačů do hromady (nahradil soubory co dělali problém za jiné) nyní počítač nabootuje, zavede systém a žádnou chybu o grafice nehází - jen se cca do minuty zasekne
 počítač se pořád zasekává - jediný co jsem dokázal tak jsem zkombinoval několik ovladačů do hromady (nahradil soubory co dělali problém za jiné) nyní počítač nabootuje, zavede systém a žádnou chybu o grafice nehází - jen se cca do minuty zasekne   no koukám na aktualizace a je tam navýběr stažení aktualizace ovladačů NVIDIA na grafiku, na řadič HDD, na síťovku, prostě komplet na celý chipset. Jenže než to začnu stahovat tak dojde k tomu záseku - snad až to budu zkoušet jiný den po Xté tak se zadaří aspoň postupně ty aktualizace postahovat. Jinak nevím
 no koukám na aktualizace a je tam navýběr stažení aktualizace ovladačů NVIDIA na grafiku, na řadič HDD, na síťovku, prostě komplet na celý chipset. Jenže než to začnu stahovat tak dojde k tomu záseku - snad až to budu zkoušet jiný den po Xté tak se zadaří aspoň postupně ty aktualizace postahovat. Jinak nevím   jedině hodit XPčka zase a hned po záruce to prodat
 jedině hodit XPčka zase a hned po záruce to prodat 

jakou verzi BIOSu má tvůj kámoš na NB?? Flashoval ho již? Ještě když jsem měl XPčka tak mi prográmek live update stáhnul automaticky novou verzi biosu a nainstaloval.(zda to nemá pro visty nějakou chybku - Xpčka fungujou OK).
 jakou verzi BIOSu má tvůj kámoš na NB?? Flashoval ho již? Ještě když jsem měl XPčka tak mi prográmek live update stáhnul automaticky novou verzi biosu a nainstaloval.(zda to nemá pro visty nějakou chybku - Xpčka fungujou OK). tak tedy budu zkoušet dál ten windows update a hledat řešení v ovladačích.
 tak tedy budu zkoušet dál ten windows update a hledat řešení v ovladačích.

už fákt nevím co dál....
  už fákt nevím co dál....Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 hostů