ZKUŠENOSTI S Aspire 5101AWLMi TURION 2,0GHZ. (LX.AG20J.202)
JJ D:/ mozes kludne sformatovat.PQSERVICE je na C:/
K tym skusenostiam s modelom 5101 AWLMi :
-------------------------------------------------------
Mam tento model uz skoro 3 mesiace.Hned v predajni som dokupil dalsich 512 MB RAM.Empowering technology som vihodil,je to tam nanic,zbytocne to zatazovalo system.Dal som tam NHC a je to uplne super.Len sama chvala.Na baterku to vydrzi tak 2 - 2.45h pri prehliadani netu,napisani nejakeho .docka a napaleni jedneho CD.Teplota procesora pri max.zatazi a dlhodobejsom pouzivani CCA 5h nepresiahne 55C a disk sa drzi na nejakych 39C.Hral som na tom HL2 a tiez HL2 Episode 1 a bez problemov to frcalo.
Chcem sa este spytat ci uz niekto na tomto modeli skusal nainstalovat Vistu.Moc rad by som uvital nejake prakticke skusenosti s tymto OS rychlost spustenia samotneho OS,aplikacii,odozva a pod.
K tym skusenostiam s modelom 5101 AWLMi :
-------------------------------------------------------
Mam tento model uz skoro 3 mesiace.Hned v predajni som dokupil dalsich 512 MB RAM.Empowering technology som vihodil,je to tam nanic,zbytocne to zatazovalo system.Dal som tam NHC a je to uplne super.Len sama chvala.Na baterku to vydrzi tak 2 - 2.45h pri prehliadani netu,napisani nejakeho .docka a napaleni jedneho CD.Teplota procesora pri max.zatazi a dlhodobejsom pouzivani CCA 5h nepresiahne 55C a disk sa drzi na nejakych 39C.Hral som na tom HL2 a tiez HL2 Episode 1 a bez problemov to frcalo.
Chcem sa este spytat ci uz niekto na tomto modeli skusal nainstalovat Vistu.Moc rad by som uvital nejake prakticke skusenosti s tymto OS rychlost spustenia samotneho OS,aplikacii,odozva a pod.
-
- Moderátor
Jo vista je supr uz jsem to nevydrzel a stahnul jsem ji do mojeho notase a je supr. Nevim jaka je podpora ovladacu na vistu u Acera, ale u VBI je jak na 32 bit tak i na 64 bit. Jedine co jsem jeste nezaparil hry na viste,a le obavam se ze s 1 Gb ram to nebude asi good napad. Ono prece jenom XP zabiraji v ram min nez Vista.
VBI HEL80 (HEL80-I4), notebook, Intel C2D T7200 2GHz, 2GB (667), 100 SATA (7200), SMulti, 15.4",Go7600 256MB, I945PM, wlan, glan, BT, FW
mel jsem jeste na svym starym Desktopu Athlon 64 3000+, 1024 MB ram, Ati X800 GTO PCI-E, Gigabyte Ga-k8nf-9 ultra Vistu ve verzi RC 1 a nacital mi system 2x rychlejc nez XP a jezdilo to svizne na Aeru . Myslim ze to ani ntb nebude velky problem.
EDIT: S hrama to bude asi mensi hacek spis kvuli integrovany X300 v chipsetu X1100.
EDIT: S hrama to bude asi mensi hacek spis kvuli integrovany X300 v chipsetu X1100.
tento účet již není aktivní.
Tak mám otázku na lidi co vlastní Acer Aspire 5101ANWLMi nebo jeho odrůdu. Mám ho již druhým týdnem. Otevírám ho jemně a všechno dělám šetrně, ale i přesto se teď po častějším otevírání zdá, že tuhost pantů povolila, což by bylo normální za předpokladu toho, že by se mi ten pant nevyklal (neviklal) . Jenze kdyz trosku zkusim hnout s pantem hejbe se trošku... nestalo se vám to někomu ??? A nebo třeba takhle myslíte si, že bych to mohl reklamovat...nechci aby mi ten pant rupnul pak to asi nevyreklamuju...
EDIT: Mozna jestli by se nevyjadril i ACERtechnik...ten vi jak to chodi na reklamacich a tak...dekuju
EDIT: Mozna jestli by se nevyjadril i ACERtechnik...ten vi jak to chodi na reklamacich a tak...dekuju
tento účet již není aktivní.
maxxz píše:Tak mám otázku na lidi co vlastní Acer Aspire 5101ANWLMi nebo jeho odrůdu. Mám ho již druhým týdnem. Otevírám ho jemně a všechno dělám šetrně, ale i přesto se teď po častějším otevírání zdá, že tuhost pantů povolila, což by bylo normální za předpokladu toho, že by se mi ten pant nevyklal (neviklal) . Jenze kdyz trosku zkusim hnout s pantem hejbe se trošku... nestalo se vám to někomu ??? A nebo třeba takhle myslíte si, že bych to mohl reklamovat...nechci aby mi ten pant rupnul pak to asi nevyreklamuju...
No ja mam presne to iste.Vyko notebooku troska povolilo,resp. sa tie panty trocha povolili.Dufam ale ze to nebude pokracovat do nejakych extremov.Otvaram viko denne tak 5 krat ale vsetko pekne setrne.Dufam ze taketo caste otvaranie nebude mat nejake negativne vplyvy na funkcnost tych pantov
Este by som chcel vediet.Mam v nom 2x512 MB DDR2 533 MHz.Jedna je original od ACERU myslim ze je to Samsung a druha je KINGSTON.V januari chcem vymenit jednu 512-ku a dat namiesto nej 1024 DDR2 533 MHz teda do kopy 1536 MB (koli viste).Len sa neviem rozhodnut aku znacku.V papieroch je pisane ze na kazdy slom moze ist 2 GB ramka.Nebude tento model robit nejake problemy (myslim tym ci pobezia v duali).