TV Tuner - analog

Diskuse o veškerém příslušenství. Brašny, externí disky, přídanvé karty, WiFi atp.
Shotgunman
píše často
Kontaktovat uživatele:

TV Tuner - analog

Příspěvekod Shotgunman » 23 úno 2008 17:36

Koupil jsem si TV tuner do EC (viz. podpis). Digital a FM radio v pohodě z Bukové hory. Ale analog teměr vubec (akorát něco dvojka mno) a tady mně toto dovádí k dorazu jestly jde analog chytat na tu malou přiloženou antenku. Antenka je pod oknem na topení.
Nyní žádný NB nevlastním.
Zkratka mého nicku není Shotgun, ale Shot. Thx.

Hologos
píše často
Kontaktovat uživatele:

Re: TV Tuner - analog

Příspěvekod Hologos » 27 úno 2008 10:15

Shotgunman píše:Koupil jsem si TV tuner do EC (viz. podpis). Digital a FM radio v pohodě z Bukové hory. Ale analog teměr vubec (akorát něco dvojka mno) a tady mně toto dovádí k dorazu jestly jde analog chytat na tu malou přiloženou antenku. Antenka je pod oknem na topení.

Já mám ntb také s hybridním Analog/Digitál TV/FM tunerem. Hodně záleží, kam tu anténu umístíš. Protože ta anténka, kterou jsi k tomu dostal, není špatná, ale zase to není nic extra. Já jí mám na posteli, ale přes okno vidím vysílač (máme ho na kopci). Jednou jsem se řídil instrukcemi prodejce - "Až bude hezky, vezměte ntb a udělejte si s ním procházku. Zkoušejte, kde bude dobrý singál a kde bude špatný signál. Pokud nechytíte signál ani venku, tak to chce buď jinou anténku, nebo změnit lokalitu." :lol:
Takže ti radím, udělej si procházku, a pokud ani venku nechytneš signál, tak si kup za pár tisíc aneténu "jako kráva" a pak budeš s ntb mobilní, že tomu nebudeš ani věřit :lol: a nebo se přestěhuj ;)

I hovn* má své mouchy...
ASUS G50V • Intel® Core™ 2 Duo CPU P8600 @ 2.40 GHz • 2x 2048MB DDR2 800MHz • NVIDIA GeForce 9700M GT DDR3 512MB • Intel 520 180GB SSD • Seagate Momentus 500GB 7200 RpM • 15.6" WSXGA+ 1680x1050 px • Windows 8 Pro x64

Zpět na „Příslušenství“