Crysis a DX10
pastovic: Kdyz nastavis low detaily, tak se zhorsi kvalita a je prece jasne, ze to uz byt DX10 nemuze! Ta hra totiz neni DX10 nativni, ale pouze DX9 a DX10 je tam dodelano jako ty very high detaily, takze zaklad lezi v DX9.
kyo: Jemu se to pouze nastavuje na very high jako doporucene nastaveni, ale ne ze by mu to pak bezelo hratelne... jinak vys uz psal ze ma 8600gt
kyo: Jemu se to pouze nastavuje na very high jako doporucene nastaveni, ale ne ze by mu to pak bezelo hratelne... jinak vys uz psal ze ma 8600gt
dle mě se začnou projevovat výkony karet a zmenší se nároky příchodem nativní DX10 hry. Navíc AMD resp. ATI má v tomhle ohledu mít daleko větší výkon, takže je dost možné, že i na starší "nedokonalé" X2900XT si nativní DX10 hru lidi vychutnají hru s plnou parádou.
Uvidíme jestli tomu tak opravdu bude, pevně věřím, že u nativních DX10 her to bude jinak a bude se víc optimalizovat.
Uvidíme jestli tomu tak opravdu bude, pevně věřím, že u nativních DX10 her to bude jinak a bude se víc optimalizovat.
tento účet již není aktivní.
tak to ti teda neverim ja jsem hral 1300x700 coz neni o moc vic a na medium, stiny na minime a kdyz to jelo 30fps tak to je moc takze ty very high si sotva na HD2600 mohl utahnout...jedine ze plna hra je na tom lip nez demo nebo to mas opatchovane ale to taky az tak moc nespravi
edit: tak jo je to opitchovany ale co jsem cetl test patchu 1.1 tak az takovy narust vykonu ty karty nemeli...
edit: tak jo je to opitchovany ale co jsem cetl test patchu 1.1 tak az takovy narust vykonu ty karty nemeli...
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
kultus: srovnavas demo
... v demu chybela podpora vicejadrovych procesoru jestli se nemylim a vubec to bylo jeste nedotahli.
tombiker: Tys to teda vyladil koukam
kdyz si nastavis vsechno na medium, tak to potom mozna bude hratelny...pochop uz, ze na tyhle notebookovy ubohy grafiky, je proste Crysis moc...

tombiker: Tys to teda vyladil koukam