Servis a nápověda Acer
Este tu mam jednu otazku trocha mimo temy ale co sa stane ked odstranim ten obrazok ktory mi nabieha skor ako uvodna obrazovka woken (je tam take blede Acer asprire series).Nemoze sa nieco stat ?
Tak som to nakoniec skusil vyradil som ten obrazok z adresara windows/web/wallpaper a start je bez neho.Nic zvlastne sa nestalo
Tak som to nakoniec skusil vyradil som ten obrazok z adresara windows/web/wallpaper a start je bez neho.Nic zvlastne sa nestalo
Naposledy upravil(a) Fazotron dne 21 pro 2006 23:34, celkem upraveno 1 x.
No tak sme sa dopracovali k tomu ze pri starte mi ide procesom na maximum. Dalej : mam obe particie na NTFS,system si sam urcuje velkost strankovacieho suboru,defragmentaciu robim raz tyzdenne tak uz neviem kde moze byt problem.Rad by som keby sa mi aj ACERtecnik k tomuto vyjadril.Nemoze to byt tym ze to je WINMCE?
Fazotron
Hej sorry já se tady v tom nějak zamotal moc příspěvků o ničem....to pak je přehled v háji... napiš mi stručně a jasně otázku mě se to nece celý číst znovu
Jinak.. co se týká "upravy" výkonu procesoru.. měj na paměti,že NB je určen pro mobilní uživatele,prostě na cesty. Pokud by mi šlo hlavně o výkon tak si sestavím desktop a nevrážím zbytečný love do NB.
A pokud pojedeš s výkonem NB naplno i z baterky,za půl roku ji budeš moct hodit do hajzlu a koupit si za cca 4tis novou.
A co se týká WinMCE tak to radši nebudu komentovat.. na WinXP jsem sice nadával....ale když jsem vyzkoušel "Media Center .." okamžitě sem se vrátil k XP.
Hej sorry já se tady v tom nějak zamotal moc příspěvků o ničem....to pak je přehled v háji... napiš mi stručně a jasně otázku mě se to nece celý číst znovu
Jinak.. co se týká "upravy" výkonu procesoru.. měj na paměti,že NB je určen pro mobilní uživatele,prostě na cesty. Pokud by mi šlo hlavně o výkon tak si sestavím desktop a nevrážím zbytečný love do NB.
A pokud pojedeš s výkonem NB naplno i z baterky,za půl roku ji budeš moct hodit do hajzlu a koupit si za cca 4tis novou.
A co se týká WinMCE tak to radši nebudu komentovat.. na WinXP jsem sice nadával....ale když jsem vyzkoušel "Media Center .." okamžitě sem se vrátil k XP.
spat k teme ja som v podstate so svojim acerom spokojny je to 5512wlmi. jedine co mi trochen vadi je to ze pomerne casto sa spustaju chladice ci uz grafiky alebo procesoru alebo coho vsetkeho kedze je to centrino, no a nevadilo by mi ani to ze sa tak casto spustaju ako to ze je ich dost pocut... daju sa dakym sposobom utisit? ci ee? akoze nie je to zase ziadna katastrofa ale tak ked uz o tom kecame heh