xmarek:
nj, jenze to uz si pak asi nekoupis nic...pac jinde jsem ips nevidel...
IBM T60
2_alfah4ns: kupi si desktop a prirucny vozik.
na take reci sa imho uz ani neoplati reagovat. akurat sa cudujem preco sa mi to este po par mesiacoch nerozpadlo ked mam T61, nemam na nom uz IBM logo a este mam dokonca aj widescreen a bez ips. no fuj. neviem preco som si rovno nekupil za polovicu N200, ved by to prakticky mal byt rovnaky cinsky smejd od lenova ako T61
na take reci sa imho uz ani neoplati reagovat. akurat sa cudujem preco sa mi to este po par mesiacoch nerozpadlo ked mam T61, nemam na nom uz IBM logo a este mam dokonca aj widescreen a bez ips. no fuj. neviem preco som si rovno nekupil za polovicu N200, ved by to prakticky mal byt rovnaky cinsky smejd od lenova ako T61
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
ja po ips v ntb netouzim...
na barvicky kupuju pristi tyden s-ips panel, nahradi mi stavajici crt-cko...
akorat xmarek si asi uz nic takhle nekoupi s timto pristupem...
na barvicky kupuju pristi tyden s-ips panel, nahradi mi stavajici crt-cko...
akorat xmarek si asi uz nic takhle nekoupi s timto pristupem...
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Ale koupí, ale až budou výhody nového notebooku výrazně převyšovat nevýhody toho starého. A výhody nových T-řad nejsou pro mě v porovnání z T60 s IPS tak přesvědčívé. Já jsem si kupoval T60 v době kdy už byla T61 na trhu takže jsem moc dobře věděl do čeho jdu. Mimochodem taky nikde neprohlašuji, že by byla T61 nějaký šmejd a že by mě záleželo jen na logu.alfah4ns píše:akorat xmarek si asi uz nic takhle nekoupi s timto pristupem...
Ještě tak na okraj to kyo: "Měl jste někdy příležitost pracovat delší dobu s T60 s IPS když tvrdíte, že není co do kvality zobrazení lepší něž dnešní TN display-e?"
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“