Zdravim,
tak projizdim web a hledam nejakou solidni mysku k notasu, spis bezdrat. Abych pravdu rekl, hodne me laka nejaka co frci pres bluetooth,tj. nepotreba zapojovat usb adapter, napr. http://microsoft.mironet.cz/microsoft-b ... -+dp79222/
pokud byste meli pouzivat (pouzivate) mys, tak jakou volit? laser nebo optiku, predpokladam ze kulicky vysly z mody , no nepocitaje tu moji 8letou krasavici genius, aneb kulickovy veteran jak se patri.. nebo mate radsi dratovce?
kdybych mel muj vyber vymezit cenove tak +-1k, vrazet vic me pripadne na moji praci s notesem docela zbytecne, dik za vase nazory
Jakou mys k ntb? aneb sou kulicky pase:)
vx nano nevypada spatne, navic pokud je pravda, ze usb adapter neprecuhuje natolik, aby se musel porad vytahovat je to plus..
prave kvuli tomu sem premyslel o mysi, ktera komunikuje pres BT, ale po prispevku Ghosta sem trochu znejistel, jestli mysi s BT dosahuji stejne "prenosove kvality" jako pres usb
Solitary: napr , pravda, drat nedrat, kdybych nemel na vyber tak me to zily netrha
prave kvuli tomu sem premyslel o mysi, ktera komunikuje pres BT, ale po prispevku Ghosta sem trochu znejistel, jestli mysi s BT dosahuji stejne "prenosove kvality" jako pres usb
Solitary: napr , pravda, drat nedrat, kdybych nemel na vyber tak me to zily netrha
kuličkové už jsou opravdu pase ... odpovídám na dotaz v popisku ... dneska už se leda řeší u myšítek jestli optickou´nebo laserovou eventuálně kolik DPI, šířku pásma snímače a hlavně odezvu ms ....
>> VXnano je fajn, sice na mojí ruku malá a docea drahá,ale ten USB BTmodul je fajn a nepřekáží .. prakticky je to myš s 800dpi a 8ms odezvou takže to má výkon asi jako myš za 120kč s drátem ...
>trošku mě mrzí, že stejný BT usb modul nemá i VS revolution ta mi příjde promyšlenější, hezčí atd .. prakticky vlastnosti laseru má totožné ..
>> VXnano je fajn, sice na mojí ruku malá a docea drahá,ale ten USB BTmodul je fajn a nepřekáží .. prakticky je to myš s 800dpi a 8ms odezvou takže to má výkon asi jako myš za 120kč s drátem ...
>trošku mě mrzí, že stejný BT usb modul nemá i VS revolution ta mi příjde promyšlenější, hezčí atd .. prakticky vlastnosti laseru má totožné ..
Toshiba R600-10W
Bezdratove se musi nejak postarat o napajeni.
VX Nano jsem si poridil 7.1.2008 a na puvodni baterie mi ukazuje 30% (a to bezi cely den, na noc je vypnuta). Cili to vypada na vydrz 2,5 mesice.
Taky zalezi, jestli na svou praci potrebujes citlivejsi mys, tam by totiz vydrz sla rapidne dolu.
VX Nano jsem si poridil 7.1.2008 a na puvodni baterie mi ukazuje 30% (a to bezi cely den, na noc je vypnuta). Cili to vypada na vydrz 2,5 mesice.
Taky zalezi, jestli na svou praci potrebujes citlivejsi mys, tam by totiz vydrz sla rapidne dolu.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
lukec píše:prave kvuli tomu sem premyslel o mysi, ktera komunikuje pres BT, ale po prispevku Ghosta sem trochu znejistel, jestli mysi s BT dosahuji stejne "prenosove kvality" jako pres usb
tam neslo ani kvalitu prenosu ako zly senzor. dalo sa s nou robit prakticky len na podlozke. s inymi povrchmi si nevedela poradit. ten logitech si poradi bez problemov bez toho aby kurzor lagoval a pohyboval sa trhane ako u tej MS BT mysky.
ak chces mys s rychlymi prenosmi a malymi odozvami tak ti ine ako drot nezostane.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Ghost: prosim te, jak dlouho ti vydrzi nabite baterie u te tve mx620?
Solitary: ano, pozitiv a treba muzes hodit i konkretni mysidlo. Predpokladam, ze bude asi lepsi odezva u dratovych nez u bezdratu, teda mohla by byt, aspon u tech drazsich..
spis bytelnou, kdyz uz prijde na vec, tak at dobre sedi v ruce, ale ne zas nejakou kravskou abych ji nemel na komary.. nejlip by bylo ozkouset ji nazivo, ale asi to risknu pres net a budu doufat
Solitary: ano, pozitiv a treba muzes hodit i konkretni mysidlo. Predpokladam, ze bude asi lepsi odezva u dratovych nez u bezdratu, teda mohla by byt, aspon u tech drazsich..
spis bytelnou, kdyz uz prijde na vec, tak at dobre sedi v ruce, ale ne zas nejakou kravskou abych ji nemel na komary.. nejlip by bylo ozkouset ji nazivo, ale asi to risknu pres net a budu doufat
Tak krom toho, cos zminil... jsou tu jeste takove ty veci jako ze se nemusis starat o baterie, coz muze souviset s vahou a enorgomii. Ale v podstate vse se urcite da brat subjektivne, mozna tohle nekomu vyhovuje? Teda asi krom te odezvy a baterii. Me napr. i vic vyhovuje ten kabel tam, dodava takovou jistotu a fixuje mys na podlozku.
Jinak chybu urcite neudelas treba s MX518, sam mam MX510 a ta mys se proste hodi na vsechno... na hrani, na praci. Cenove by to cirka odpovidalo. Nebo mozna neco od Microsoftu, ale s tema zkusenost nemam.
Jinak chybu urcite neudelas treba s MX518, sam mam MX510 a ta mys se proste hodi na vsechno... na hrani, na praci. Cenove by to cirka odpovidalo. Nebo mozna neco od Microsoftu, ale s tema zkusenost nemam.