call of duty 4
Fakt nekecam..zkousel jsem ruzne nastaveni(na single player mam max 40 fps kdyz koukam do zeme:D a na multiplayer 3-5fps, takze naprosto nehratelne....nevite nekdo cim to muze byt?????
HP Compaq 6715s---> AMD Turion 64 X2 Mobile TL-58 1,9GHz, 2x1GB(667MHz), HDD 120GB, Ati Radeon X1250, Windows XP Professional, VX Nano
STR8: Urcite to neni tim ze by na to nemela grafika... nechapu tvuj podpis, =shit... jako jestli si cekal vykon nejaky highend karty tak si hlupak, ale mezi integrovanymi je to jedna z nejlepsich, ne-li nejlepsi a na takovou starou nenarocnou vec jako CoD1 ma vykon kazdopadne. Dyt CoD1 je lehce upravenej Quake3 engine jestli me ma pamet neklame. Nejspis delas neco spatne...
to Menfis: vprvní řadě si přečti pravidla fora, a nepiš 2příspěvky pod sebe > používej funkci upravit
...takže co mě napadá ... v první řadě mě napadá, že nemáš nic moc výkonný notebookco se grafického výkonu týče, takže tak nějak všeobecně by jsem si nebyl jistý, že by ti tam COD4 šel - jedná se o poměrně náročnou hru... ale pokud jde multiplayer tak OK
>> proč padá single problémů může být hned několik a to, máš přepálenou kopii u té mi singl nešel zapnout prakticky vůbec (do dnes netuším proč, vystřídal jsem několik kopií se stejným výsledkem) 2há možnost a to doufám ta pravděpodobnější je, že máš originál a hraješ po netu nebo síti co já vim a stáhl si si patche 1.1, 1.2, 1.3,1.4 atd ... od verze 1.2 není podporován singl, nevím proč se tak autoři rozhodli, ale pokud hru takto "opačuješ" především řeší bugy, optimalizuje výkon a přidá víc fps a v neposlední řadě ořeže arzenál po internetu ...
> nevím co máš za verzi, zda originál či né, takže to je jediné co mě napadá kdyžtak se příště víc rozepiš ...
...takže co mě napadá ... v první řadě mě napadá, že nemáš nic moc výkonný notebookco se grafického výkonu týče, takže tak nějak všeobecně by jsem si nebyl jistý, že by ti tam COD4 šel - jedná se o poměrně náročnou hru... ale pokud jde multiplayer tak OK
>> proč padá single problémů může být hned několik a to, máš přepálenou kopii u té mi singl nešel zapnout prakticky vůbec (do dnes netuším proč, vystřídal jsem několik kopií se stejným výsledkem) 2há možnost a to doufám ta pravděpodobnější je, že máš originál a hraješ po netu nebo síti co já vim a stáhl si si patche 1.1, 1.2, 1.3,1.4 atd ... od verze 1.2 není podporován singl, nevím proč se tak autoři rozhodli, ale pokud hru takto "opačuješ" především řeší bugy, optimalizuje výkon a přidá víc fps a v neposlední řadě ořeže arzenál po internetu ...
> nevím co máš za verzi, zda originál či né, takže to je jediné co mě napadá kdyžtak se příště víc rozepiš ...
Toshiba R600-10W
Patch tam mám, hrajeme to na 1.4..............je mi to divní, a kabelem to myslím nebude, vyskoušel jsem asi 4 a pořád stejný, zkusím se ještě prohrabat v nastavení grafiky, vím že to není nějak extra výkonej komp. ale na tuhle hru v pohodě stačí, já jsem nikdy nebyl zvyklej na extra výkony, a když se podíváš na tu mojí grafiku, tak zjistíš, že není zase tak špatná, na to, že je integrovaná........................... nemůže to být třeba ovladačema síťovky?
Dell Vostro 1500, C2D 7250, 2GB Ram, Geforce 8400 GS 128 Mb, 250 HD Sata2.......
Hp Compaq nx 6310
Hp Compaq nx 6310
změř si FPS... buď Frapsem, nebo zadej do konzole příkaz "cg_drawfps 1" ať víš, jestli to je compem nebo netem...
When u r in, u r kissed, when u r out, u r pissed...