Acer 5520G NEFUNKČNÍ KLÁVESA Y!!!!
Acer 5520G NEFUNKČNÍ KLÁVESA Y!!!!
Jsem necelý měsíc celkem spokojeným majiteleme tohoto modelu s jedním vadným subpixelem a bohužel od včerejšího dne i nefunkční klávesy Y teda ona funkční občas je a občas ne asi jak se jí chce vždycky ale funguje když se zmáčkne opravdu velkou silou, to však při každodenním psaní nelze, poradíte mi někdo co dělat? Na disku mám data která nechci aby se dostala do ruky třetí osobě a to včetně servisu, navíc Linpus Linux jsem smazal a dal si tam svoje Visty.
-
- píše často
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak ,reklamovat.
Tahle závada klávesy se objevila i v testu notebooku co dělala redakce iDnes http://notebooky.idnes.cz/dlouhodoby-te ... yrobci_jza
A reklamace jsou velice rychlé,minulé pondělí jsem odnesl mého notesa do sběrny reklamací tady v Ostravě a v pátek už mi volali že jim ho Acer poslal,tak odpoledne jsem ho měl doma.Krásné.
Záloha je důležitá ,protože Acer vždy formátuje disk(y). I když v tvém případě by ani nemuseli.
Tahle závada klávesy se objevila i v testu notebooku co dělala redakce iDnes http://notebooky.idnes.cz/dlouhodoby-te ... yrobci_jza
A reklamace jsou velice rychlé,minulé pondělí jsem odnesl mého notesa do sběrny reklamací tady v Ostravě a v pátek už mi volali že jim ho Acer poslal,tak odpoledne jsem ho měl doma.Krásné.
Záloha je důležitá ,protože Acer vždy formátuje disk(y). I když v tvém případě by ani nemuseli.
Acer Aspire 5520G-502G25Mi,
AMD Turion 64 X2 TL-60, 2x 1GB DDR2, 250GB, NVIDIA 8600M-GS 512MB, NVIDIA 630M
AMD Turion 64 X2 TL-60, 2x 1GB DDR2, 250GB, NVIDIA 8600M-GS 512MB, NVIDIA 630M
Mám ho od konce ledna a je naprosto nedotčenej, dokonce jsem se to pokoušel vyfoukat vzduchem ale prostě tam žádnej bordel není a ani to není politý chovám se k němu jako kdyby byl ze zlata ale asi to nestačí neskutečně mě to štve když všichni straší s tím servisem. Když se na tu klávesu opravdu hodně zatlačí tak se to Y někdy i napíše.
Taky nevím zda se mám obrátit přímo na servis Acer nebo to dát na reklamaci prodejci, přikláněl bych se spíš k té druhé variantě.
A pak že se tahle řada povedla, od designérů BMW...
Notebook za několik tisíc a nefunguje mu klávesa za několik korun..
Taky nevím zda se mám obrátit přímo na servis Acer nebo to dát na reklamaci prodejci, přikláněl bych se spíš k té druhé variantě.
A pak že se tahle řada povedla, od designérů BMW...
Notebook za několik tisíc a nefunguje mu klávesa za několik korun..
Acer 6920G
aramis píše:Taky nevím zda se mám obrátit přímo na servis Acer nebo to dát na reklamaci prodejci, přikláněl bych se spíš k té druhé variantě.
Ak máš predajcu poruke, tak by som im to tam zaniesol, nech sa s tým zabávajú oni.
Napadla ma ešte jedna možnosť ktorú tu ešte nik nespomenul, čo sa týka nefunčného Y, môžeš si ešte prepínať qwerty a qwertz klávesnicu
Acer TravelMate 7730G / 17" WXGA+ / Core 2 Duo P8700 2.53GHz / NVidia GeForce CUDA 9600M-GT 512MB / 2x2048MB DDR2 / 500GB 5400rpm 2,5'' SATA + 160GB 7200rpm 2,5'' SATA / DVD Super Multi / 802.11a/b/g / 0.3DV CrystalEye / BT / Vista Business sp2