ACERtechnik píše:Fazotron
Hej sorry já se tady v tom nějak zamotal moc příspěvků o ničem....to pak je přehled v háji... napiš mi stručně a jasně otázku mě se to nece celý číst znovu
Jinak.. co se týká "upravy" výkonu procesoru.. měj na paměti,že NB je určen pro mobilní uživatele,prostě na cesty. Pokud by mi šlo hlavně o výkon tak si sestavím desktop a nevrážím zbytečný love do NB.
A pokud pojedeš s výkonem NB naplno i z baterky,za půl roku ji budeš moct hodit do hajzlu a koupit si za cca 4tis novou.
A co se týká WinMCE tak to radši nebudu komentovat.. na WinXP jsem sice nadával....ale když jsem vyzkoušel "Media Center .." okamžitě sem se vrátil k XP.
V pohode vsetky otazky co som sem dal uz mam vyjasnene Nie nie o vykon mi neslo.Na hranie to vobec nemam na to som uz trocha stary Islo mi hlavne o to ze sa mi subjektivne zda ze wokna nabiehaju pri starte trocha pomalsie avsak ako som tu uz niekde pisal 1m13s je asi aj tak celkom slusny cas od zapnutia POWER po celkovy nabeh.Ale to bude mozno tym ze tu je MCE.keby som mal origos WIN XP HOME tak by som tam dal radsej ten.