Esprimo M9400
-
- píše často
V Mironetu jsem byl minulý měsíc a bohužel ten notebook tam ještě nebyl jinak bych si ho nafotil sám. Teď tam podle jejich stránek je vystavenej dokonce tam mají i na jaký pozici - kdyby byly možný ty fotečky bylo by super.. protože člověk tomu věří až když to vidí na vlastní oči .. taky všude píšou, že fotky jsou ilustrační. Osobně by mě dost zajímalo jestli ten display je matnej nebo lesklej.
Dell studio 1537
Fujitsu Siemens Esprimo M9400.
ASUS A6
Acer TM 4151 LMi
Nachystej mi uzenáče na snídani jsem zpátky!
ASUS A6
Acer TM 4151 LMi
-
- píše často
-
- píše často
Aha myslíš asi tenhle co?
http://fujitsusiemens.mironet.cz/fs-esp ... t+dp80400/
ten druhej má jen systém (no systém vlastně windows)
http://fujitsusiemens.mironet.cz/fs-esp ... t+dp80400/
ten druhej má jen systém (no systém vlastně windows)
Dell studio 1537
ASUS A6
Acer TM 4151 LMi
ASUS A6
Acer TM 4151 LMi
-
- píše často
JJ taky asi pudu do toho prvního: já osobně teda pudu do tohoto batohu: http://www.itlevne.cz/zbozi/batoh-dicot ... p=z:197893
Dell studio 1537
ASUS A6
Acer TM 4151 LMi
ASUS A6
Acer TM 4151 LMi
-
- píše často
dnes mi přišel T5450, aby bylo jasno
takže rozměry jsou
šířka 33,5 cm; délka 24 cm; výška 7 cm
je to +- milimetr.
Zpracování se mi líbí, jen klávesnice je taková horší, opravdu se prohýbá, ale není to žádná katastrofa a i kdybych na tom psal romány, tak přežít se to dá.
Zpracování jakožto plasty vypadá velice dobře, líbí se mi to. Víko se přivírá dorazem, není tam žádná pojistka. Jde hezky ztuha, tak snad se časem nevyžvejká. Webkamera hezky ladí s LCD. Kryt DVD je takový volnější, ale to je asi normální (v rámci mezí) , aby byla zaručená pružnost.
Jinak k nainstalování os jsem se ještě nedostal. Jo zkoušel, ale mám půjčený cd xp ale je trochu poškrábaný, tak mi to nebralo pár souborů a raději instalaci přerušil.
Mám k tomu replikátor u kterého je navíc i zdroj, takže mám dva úplně stejné zdroje
Zatím hodnotím na výbornou! Uvidím až jak v tom nejdůležitějším a to v provozu..
takže rozměry jsou
šířka 33,5 cm; délka 24 cm; výška 7 cm
je to +- milimetr.
Zpracování se mi líbí, jen klávesnice je taková horší, opravdu se prohýbá, ale není to žádná katastrofa a i kdybych na tom psal romány, tak přežít se to dá.
Zpracování jakožto plasty vypadá velice dobře, líbí se mi to. Víko se přivírá dorazem, není tam žádná pojistka. Jde hezky ztuha, tak snad se časem nevyžvejká. Webkamera hezky ladí s LCD. Kryt DVD je takový volnější, ale to je asi normální (v rámci mezí) , aby byla zaručená pružnost.
Jinak k nainstalování os jsem se ještě nedostal. Jo zkoušel, ale mám půjčený cd xp ale je trochu poškrábaný, tak mi to nebralo pár souborů a raději instalaci přerušil.
Mám k tomu replikátor u kterého je navíc i zdroj, takže mám dva úplně stejné zdroje
Zatím hodnotím na výbornou! Uvidím až jak v tom nejdůležitějším a to v provozu..
-
- píše často
-
- píše často
no, Linux jsem měl snad pár let, ale teď už mám několik měsíců windows. Největší problém byl rozchodit na ntb uspání do ram, šlo 4x z 10. Pak mi nešlo sdílet soubory.. rozchodit by to šlo všechno, ale když tomu člověk tolik nehoví (sic Linux používám s přestávkami od roku 2006). Měl jsem Mandrivu 2008. Hry nepařím. Ale zase chci, aby mi chodili všechny ty vyfikundace co noteook nabízí. Jinak blízké době budu potřebovat matlab, koukám na tv přes net (fotbal), a létám na simulátoru (rc modely. Vyděl bych to asi na klasiku xp.. :-/
-
- píše často
No tak na té V5505 nebyl problém doporučoval bych aspoň zkusit Ubuntu 7.10 (G.G). Při instalaci se naistalovalo naprosto všechno. Linux používám 4 roky. Se sítí jsem nikdy problém neměl. Dřív jsem měl SUSE a tam mi ty podpory taky dost haprovali, ale v Ubuntu naprosto vše v pohodě a hlanvě má perfektní české forum a když jsem měl nějaký problém, tak jsem tam vždycky všechno vyřešil. Za poslední 2 roky přešli u nás doma všichni na linux a i u přítelkyně asi je to nějaký nakažlivý
Dell studio 1537
ASUS A6
Acer TM 4151 LMi
ASUS A6
Acer TM 4151 LMi
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“