DELL Inspiron 1525
DELL Inspiron 1525
Přítelkyně mě požádala o pomoc s výběrem notebooku. Měla by ho na VŠ humanitního směru. Docela se nám zamlouvá DELL Inspiron 1525 v následující konfiguraci:
T7250, 2GB ram, HDD 250GB, X3100.
Taky by mě zajímalo, jaký je přínos: Integrated Sound Blaster Audigy ADVANCED HD Audio...
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4175 Recenze na notebookreview.com
T7250, 2GB ram, HDD 250GB, X3100.
Taky by mě zajímalo, jaký je přínos: Integrated Sound Blaster Audigy ADVANCED HD Audio...
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4175 Recenze na notebookreview.com
Vypadá dobře. Taky mě zaujmul. Jednoduchý notebook pro nenáročné == rozuměj pro lidi co nechtějí hrát hry.
Zpracování bude snad dobré.
Tu sound blaster Audigy neber - je to jen příplatek za software k zlepšení zvuku.
Zpracování bude snad dobré.
Tu sound blaster Audigy neber - je to jen příplatek za software k zlepšení zvuku.
Stolní Mini PC: Node 304 (MiniITX), Core i5 3470, 8GB RAM, GTX650Ti, 1TB HDD.
Notebook: Thinkpad R61 14,1", Win 8, dock
Notebook: Thinkpad R61 14,1", Win 8, dock
-
- Moderátor
Ok.
Ještě by mě zajímalo, jestli někdo nemá osobní zkušenost. Případně nějaký jiný na srovnání. Taky bych potřeboval poradit, kde můžu najít vzorník těch barevných variant ...
Ještě by mě zajímalo, jestli někdo nemá osobní zkušenost. Případně nějaký jiný na srovnání. Taky bych potřeboval poradit, kde můžu najít vzorník těch barevných variant ...
Naposledy upravil(a) Ossis dne 26 úno 2008 20:48, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderátor
To si taky myslím. Ještě by mě zajímalo, jak je to s nákupem na http://www.dell.cz/promo? Není to jen pro spešl zákazníky?
Naposledy upravil(a) Ossis dne 26 úno 2008 20:49, celkem upraveno 1 x.
ne.
ale nejdriv zkus telefon / mejl, treba ti dokazou nabidnout jeste lepsi cenu. ono totiz obchodni politika dellu je takova, ze maji predrazeny konfigurator, muzou jit s cenou dost dolu. jsou ruzne promo akce, v zahranici i slevove kupony atd. samotny prodejce muze taky jit dost dolu s cenou.
kdo nevi, koupi si za hodne, preplati, jeho problem...kdo vi, dokaze sehnat levneji a dell i tak vydela...
ale nejdriv zkus telefon / mejl, treba ti dokazou nabidnout jeste lepsi cenu. ono totiz obchodni politika dellu je takova, ze maji predrazeny konfigurator, muzou jit s cenou dost dolu. jsou ruzne promo akce, v zahranici i slevove kupony atd. samotny prodejce muze taky jit dost dolu s cenou.
kdo nevi, koupi si za hodne, preplati, jeho problem...kdo vi, dokaze sehnat levneji a dell i tak vydela...
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Inspiron 1525 mi prisel predevcirem. Je hlucny, disk porat hlasite cvaka, ma nekvalitni display, touchpad ma mizernou citlivost a sound blaster audigy se chystam reklamovat kvuli nesnesitelnemu piskani. Piskani a vrceni se projevuje na prednim audiovystupu a je tim hlasitejsi, cim mensi impedanci maji zapojena sluchatka. S malymi peckami je chrceni skoro stejne hlasite jako hudba.
Mam jeste HP nx7300 ktery je zhruba stejny lowend a ve vsech popsanych smerech (hluk, display, touchpad i audiovystup) je vyrazne lepsi.
Inspiron 1525 je zajimavy jen kvuli hdmi a integrovane karte pro mobilni internet. Usetris za nbd zaruku ktera je v cene. Slevu pri koupi mi dal prodejce primo na zakaznicke lince dellu, z ceny 33400 mi slevil asi na 29500.
Mam jeste HP nx7300 ktery je zhruba stejny lowend a ve vsech popsanych smerech (hluk, display, touchpad i audiovystup) je vyrazne lepsi.
Inspiron 1525 je zajimavy jen kvuli hdmi a integrovane karte pro mobilni internet. Usetris za nbd zaruku ktera je v cene. Slevu pri koupi mi dal prodejce primo na zakaznicke lince dellu, z ceny 33400 mi slevil asi na 29500.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“