UMAX VisionBook 7900WXR
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Heleď, mladý pane. Takové nepřístojnosti si ihned odpusťte. Citovat se nesmí celý předchozí příspěvek. V případě nutnosti (můj případ) ovšem lze vypíchnout určitou část, aby bylo vidět, na co se reaguje .neoexnet píše:TO swarm: tak hele frájo, přečti si pravidla fóra co jako kopíruješ přízpěvek co je nad Tvým? (ohnout pře koleno a naplácat - naprášim nějakému adminovi ať Ti vyhubuje a nebo dá ban)
Než začnete poučovat, tak se příště hluboce nadechněte.... třeba pak přijde myšlenka
No a teď vážně.... na hry bych šel asi do toho UMAXe. Mechanicky na mě působil lépe než ta Toshiba Qosmio, co jsem měl přes vánoce. Na druhou stranu, pokud bych ten notebook měl i na něco jiného, tak UMAX asi nezvolim... nemám k tomu důvěru jako celku.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Ozaj, ospravedlnujem sa za oneskorenie, ale teraz ma napadlo.
Neviem, nakolko su tie informacie spravne, ale na jednom fore som cital, ze ta 8600-ka ma len napisane, ze podporuje Direct X10, no v hrach to tak celkom neplati. Viem, ze 8700 a 8800 uz plne podporuju. Neoexnet, mozem sa ta spytat, ake mas tym s tym skusenosti pls?
Neviem, nakolko su tie informacie spravne, ale na jednom fore som cital, ze ta 8600-ka ma len napisane, ze podporuje Direct X10, no v hrach to tak celkom neplati. Viem, ze 8700 a 8800 uz plne podporuju. Neoexnet, mozem sa ta spytat, ake mas tym s tym skusenosti pls?
Třeba mně se tenhle notebook velice líbí a již zmiňovaný poměr cena- výkon je velice slušný. Taky se mi líbí, že má sériový port, který potřebuji. Mám Umaxe 6800 a není to špatný notebook, šasi je pevné, je to můj 4 notebook a v porovnání s předchozíma (HP,ACER,ASUS) je v pohodě srovnatelný. Toshiba, kterou tady vychvalujete je taky docela slušná, ale konkrétně mně se nelíbí její barevné provedení a bílá klávesnice je tragédie, možná by se mohl dělat ještě v červené barvě, ta by se k tomu barevnému provedení určitě hodila. Je to taková pěkná barevná krabička, jak pro teplou.e.
Já moc necestuji, mám ho spíše jako náhradu za desktop, kvůli prostoru doma,kdybych chtěl nějaký notebook na práci a cestování, tak bych nešel do většího notebooku jak 15,4, protože nosit 17 není zrovna moc pohodlné a na odolnost by to byla jasná volba buď Dell, nebo Lenovo. Mám ještě jednoho staršího Della, na práci mi úplně bez problému stačí a jeho provedení je fakt dobré, je na něm vidět, že tak trošku hrubší zacházení mu vůbec nevadí.
nechápu, proč všichni hodnotí pouze poměr cena-výkon a co kvalita?? to nepotřebujete, radši si koupíte levnou šunku, která má však hodně GHz, GB a tak...??? a pak bude hodně času trávit (může a nemusí) v servise... toho bych se právě vyvaroval! to tu bylo v dobách centrálně plánované ekonomiky, že se dbalo na kvantitu a né na kvalitu, že??
když už tak poměr: kvalita-cena-výkon
když už tak poměr: kvalita-cena-výkon
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
Zpět na „Jaký vybrat notebook“