nefunkcni scrollink u touchpadu
nefunkcni scrollink u touchpadu
cau potrebuji poradit taky kdyz hybernujete notebook tak vam prestane fungovat scrolovani na touchpadu ? me vzdy pomuze az restart
mam jeste jeden problem ze vzdy pri hybernaci mi zmizi power manager z listy ta baterie
mam jeste jeden problem ze vzdy pri hybernaci mi zmizi power manager z listy ta baterie
Naposledy upravil(a) macabe dne 04 bře 2008 13:17, celkem upraveno 1 x.
Re: nefunkcni scrollink u touchpadu
To se mi nikdy nestlo, zkoušel jsi update ovladačů ?
Power manager
No kdyz uz tu resis ten powermanager. Tak me kdyz spadne explorer(nemyslim ten prohlizec) tak mi zmizi ikona powermangeru z listy a pomuze az restart pc.
A TO PRAVIDELNE AKTUALIZUJI
A TO PRAVIDELNE AKTUALIZUJI
Z61m -> T500 -> X220 -> MBPro 13 -> XPS 15 -> MBPro 13
Re: Power manager
Stejný problém mám i já !
no v ultranav settings mas 3 moznosti pre scrolling - scrolling, magnifying glass alebo neither. ja pouzivam neither - inak mi nefunguje otvorenie linku v novom tabe vo FF co je funkcia na mouse3. scrolluje to pri drzani stredneho tlacitka tiez ale nepouziva sa thinkpad funkcia ale default vo win.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Dej START (dole v liste ) a pak v programech hledej polozku ThinkVantage tam najdi polozku UltraNav Wizard....dyztak bych ti na mail poslal printscreen jelikoz sem lama a nevim kam to lze povesit na net a nepracuju moc s obrazky takze ten screen ma asi 6MB.
Z61m -> T500 -> X220 -> MBPro 13 -> XPS 15 -> MBPro 13
start menu -> settings -> control panel -> mouse -> ultranav karta -> settings pre trackpoint
alebo
system productivity center -> device confiuration -> select mouse settings -> manage settings -> ultranav karta -> settings pre trackpoint
a tretia moznost je ked mas v tray ikonku ultranav tak len kliknes na nu a vyberies si moznost v trackpoint settings
alebo
system productivity center -> device confiuration -> select mouse settings -> manage settings -> ultranav karta -> settings pre trackpoint
a tretia moznost je ked mas v tray ikonku ultranav tak len kliknes na nu a vyberies si moznost v trackpoint settings
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Sirka scrolling area
Kdyz uz je tu primo tema na scrolling pomoci touchpadu, nemuzu si nepostezovat. Sirka oblasti pro vertikalni scrollovani se mi nahodne meni (u horizontalni jsem to zatim moc nezkousel). Nastaveni v ovladacim panelu nema skoro zadny efekt, misto toho se ta oblast zmensuje a zvetsuje sama dle libosti. Uz jsem si to overoval tolikrat, ze si opravu nemyslim, ze by to byl jen muj subjektivni dojem. Setkal jste se nekdo s timhle problemem?
Ovladace mam aktualni. Jedna se o ThinkPad R500 (viz pod carou).
Ovladace mam aktualni. Jedna se o ThinkPad R500 (viz pod carou).
Lenovo ThinkPad R500, C2D P8400, 1680x1050, 2GB RAM 1066, 160GB, ATI 3470, XP Pro
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“