Acer 5520G NEFUNKČNÍ KLÁVESA Y!!!!
Takže včera 3.března 2008 odesláno na reklamaci v obhodě si ani nevyzkoušel nefunkčnost dostal jsem reklamační list s názvem: nejed Y, prodavač hodil notebooka do prázdný krabice a adaptérem a šel jsem.
Docela by mě zajímalo jak to dopadne v Aceru, klávesa Y totiž občas jde a občas ne, jestli k tomu notebooku přiloží stejnej papír co jsem dostal já tak to technik těžko může vědět a závadu nemusí objevit. Snad si ovšem nezamení y a z na české nebo anglické klávesnici tak hloupý tam snad nejsou.
Pak by mě zajímalo, co může člověk dělat v případě že odnese notebook na reklamaci ve stavu jako ho koupil a on se vrátí škrábnutej? Možná že se pletu ale podle mě ten notebook odešlou s tím adptérem v krabici a níjak se nebudou obtěžovat s balením. Cítím že se nevrátí bez nějaký oděrky.
Docela by mě zajímalo jak to dopadne v Aceru, klávesa Y totiž občas jde a občas ne, jestli k tomu notebooku přiloží stejnej papír co jsem dostal já tak to technik těžko může vědět a závadu nemusí objevit. Snad si ovšem nezamení y a z na české nebo anglické klávesnici tak hloupý tam snad nejsou.
Pak by mě zajímalo, co může člověk dělat v případě že odnese notebook na reklamaci ve stavu jako ho koupil a on se vrátí škrábnutej? Možná že se pletu ale podle mě ten notebook odešlou s tím adptérem v krabici a níjak se nebudou obtěžovat s balením. Cítím že se nevrátí bez nějaký oděrky.
Acer 6920G
-
- píše často
Já bych řekl, že by si měli oni dělat fotodokumentaci zařízení které přebírají. Chrání tím sebe, abys od nich nemohl vymáhat škodu. Takže pokud se vrátí podřený nepřebrat a znovu reklamovat.
Původně: Acer Aspire 5520G-502G25Mi AMD Turion 64 X2 TL-60 2GHz, 2x 1GB DDR2, 250GB, SMulti, 15.4" lesk, VGA NVIDIA 8600M-GS 512MB, NVIDIA 630M
Nyní: Obr Acer Aspire 8942G
no mel jsidonest original krabici, prevozce booku do servisu jak s tím jede tak mu to lita v kufru a tak..........ja dostal kolikrat promáčklou krabici ale book byl beze škrábance, jinak si precti tohle http://www.ppl.cz/zabalena_zasilka.asp !!!! ale nemá to je PPL ale i DHL, UPS .............takze když bude podřenej tak s tim nic neudelas, tvoje chyba bohuzel
-
- píše často
Mi stačilo, když jsem jezdil na vojnu do Českých Budějovic jak na jednom nádraží česká pošta nakládala zasilky. Na krabici pozor křehké a týpek to tam hodil jak Železný oštěp. Jinak ty to neodesíláš, odesílá to prodejce a ten také má odpovídat za správné zabalení. Mladá reklamovala před půl rokem TV a když jsme jí šli vyzvednout po měsíci z reklamace, tak po otevření krabice se na nás usmála rozpadlá TV. Dopadlo to tak, že bez řečí nás nechali vybrat TV novou a ještě nám zbylo na DVD . Takže reklamace v posledním měsíci záruky se nám vyplatila.
Původně: Acer Aspire 5520G-502G25Mi AMD Turion 64 X2 TL-60 2GHz, 2x 1GB DDR2, 250GB, SMulti, 15.4" lesk, VGA NVIDIA 8600M-GS 512MB, NVIDIA 630M
Takže včera 19. března se mi po 16 dnech notebook vrátil a byl jsem si ho vyzvednout v prodejně klávesnice byla vyměněna vadný pixel byl opraven což nechápu protože ve zprávě se o tom nikdo nezmiňuje ale najednou tam není a předmětem reklamace to také nebylo, zapoměli mi vrazit záslepku do slotu na pamětové karty a notebook mi poslaly ač vjiné krabici než jsem odesílal tak ale krásně zabalen bez jediné šmouhy nebo škrábance.
Acer 6920G
-
- píše často
Tak zas tak uplně spokojen nejsem, chtěl jsem si zpět vrátit 2048mb modul do notebooku a jeden ze čtyř šroubků nešel povolit což způsobilo jeho následné vyžvejknutí a tím pádem pěknej průšvih, šroubek jsem odvrtal respektive hlavičku, v závitu zůstal samotný šroub což se mi jevý jako docela průšvih nevím jak to z toho sloupku dostat ven, alespoň se teď dostanu do notebooku a budu si moct přidat tu paměť.
Acer 6920G
-
- píše často
Je blbé že jsou ty šroubky tak malé normálně se to dělá tak že se do urvaného šroubku vyvrtá díra udělá se do něj opačný závit a šrobek se vyšroubuje.
Je to 2.5 šroubek, už jsem do něj vyvrtal 1.5 vrtákem dirku a vzal opačnou spirálu 2,4-4 a šroubek se podařilo vytočit takže jsem šťasnej jako blecha.
Nevíte někdo jestli má po posunutí jezdce na otevírání víka, víko vyskočit? mě totiž někdy vyskočí a někdy ne. Druhá věc je že se mi rozlejzá pravej zadní kloub u víka, co s tím? Když ho zmáčknu tak drží do doby než víko otevřeu to pak zase slyším takové lupnutí.
Nevíte někdo jestli má po posunutí jezdce na otevírání víka, víko vyskočit? mě totiž někdy vyskočí a někdy ne. Druhá věc je že se mi rozlejzá pravej zadní kloub u víka, co s tím? Když ho zmáčknu tak drží do doby než víko otevřeu to pak zase slyším takové lupnutí.
Acer 6920G