Sony VAIO NR11S/S - zkušenosti

notebooky SONY (VAIO) a vše kolem nich
brkoslav
občas něco napíše

RN 21 M/S

Příspěvek od brkoslav »

Mel bych par dotazu ohledne tohodle notesu...

Pisu sem, protoze jsem o nem nikde nic nenasel a pocitam, ze od starsiho modelu se prilis lisit nebude. (dle specifikaci)

Na webu notebookreview v recenzi pisou o spatny konstrukci ulozeni baterky...jake s tim mate zkusenosti? Pry se mele a muze to delat problemy..A co jinak, jak se tvari cele sasi? Je dost pevne na caste prenaseni?
Dal pisou, ze nefunguje A/V tlacitko ... uz na to vysla oprava?
A jeste by me zajimalo, jestli existujou komplet ovladace na XP a jestli je nekdo instaloval, nejsou-li s tim problemy.

Skoda, ze nema modrej zub, to je jediny, co mu podle me chybi.

Za odpovedi predem dik...
CÁPI
občas něco napíše

Příspěvek od CÁPI »

Zdravim,
tak špatné uložení baterky. No, mohlo by to být vyřešené trochu lépe, ale jinak tam drží pevně, mne aspoň ano. Když na ní přitisknu prsty a zkouším s ní pohnout, tak se vůbec nemele.

Šasi je podle mne velmi povedené, na omak příjemné i relativně pevné. Ano na časté přenášení, pokud ti to za tu tíhu stojí, stavěný je.

A/V tlačítko, osobně ho nepoužívám. Nenašel sem ani jeno překonfigurování, myslím, že to ani nejde. Můžeš si nakonfigurovat jen tlačítko S1. To je volitelné. Jinak na A/V je nastavená nějaká "teplá" utilita, která dává na výběr mezi WMP, DVD přehrávačem a Internetem. Přijde mi to naprosto zbytečné, nebo jsem v tom aspoň nenašel smysl. Ono by to nebylo SONY, aby neudělalo skvělý ntb za pěknej peníz a k tomu spoustu kravin :) (třeba i ten crapware co je tam předinstalovaný, to je poděs).

Bohužel o instalaci XP na NR11/S jsem nepřemýšlel, tudíž nemohu sloužit.
sony vaio nr11s ~ c2d 1.5ghz ° 2GB ° 200gb 4k2 °
Stáří 3,5 roku, furt jako nový a ne a ne odejít, muheheh...
FilippoCZ
občas něco napíše

Příspěvek od FilippoCZ »

Můžu se zeptat, jaký je rozdíl mezi Sony Vaiem NR11S/S a NR11S? Nebo není žádný rozdíl?

Díky
CÁPI
občas něco napíše

Příspěvek od CÁPI »

FilippoCZ píše:Můžu se zeptat, jaký je rozdíl mezi Sony Vaiem NR11S/S a NR11S? Nebo není žádný rozdíl?

Díky

Asi takový jako je rozdíl mezi google.cz a google.com. Mezi NR11s a /S není žádný rozdíl. Myslím si, že to je jen označení pro stříbrnou barvu /Silver.
CÁPI
občas něco napíše

Příspěvek od CÁPI »

Mimochodem to od Sony nebylo vůbec hezké. Pořizoval jsem si 11ku v půlce prosince a po Novém roce uvedli 21ku s lepšími parametry :) Za příplatek by to měli nechat vyměňovat. :twisted:
Krevety
Moderátor

Příspěvek od Krevety »

to se dalo cekat, obmenuji rady cca co par mesicu.... :wink:
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
sirius1983
Moderátor

Příspěvek od sirius1983 »

CÁPI píše:Mimochodem to od Sony nebylo vůbec hezké. Pořizoval jsem si 11ku v půlce prosince a po Novém roce uvedli 21ku s lepšími parametry :) Za příplatek by to měli nechat vyměňovat. :twisted:

No to jim zkus navrhnout, že by to měli vyměňovat. A ten notebook co jim vrátíš, by zase mohli vyměnit někomu jinému, co?
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.