Ahoj!
Potreboval bych vedet, zda jste se nekdo nesetka s podobnym problemem!
Notebook ASUS A6K - jeste vecer bezel v pohode, normalne jsem ho vypnul, ale rano pri pokusu o zapnuti asi sestkrat zablika modra dioda (email) a diody indikujici rezimy klavesnice (Caps, Num...). Interval blikani je cca 0.5 vteriny a pri kazdem bliknu ti se ozve cvaknuti, neco jako kdyz spina rele. Po zablikani se zase vypne, nepomahaji kombinace vytazeni baterky, zdroje atd. Vubec nereaguje na vytazeni RAM, dioda oznacujici power on (zelena) se vubec nerozsviti, vetracek na procaku se ani nepootoci.
Dela to pri kazdem pokusu o zapnuti. Mam tam taky ty multimedialni tlacitka, kdy jde NTB zapnout jen jako prehravac CD, ale chova se stejne (blikani diod), to by mohlo na neco poukazovat.
Osobne mam podezreni na vadny zdroj (nebo tu cast v NTB co se stara o distribuci energie) spis nez na Mother Board (pokud to teda neni itegrovany do MB). Ne jake tipy?
Jeste bych Vas rad poprosil o nejake servisy NTB Asus v Brne. Poohlizel jsem se treba po ATT v Reckovicich.
Diky za kazdou radu;)
ASUS nelze zapnout (popr. rada servis Brno)
polo píše:Tipoval by som na dosku ,Servis-posli mail na podporu asus,Ak je v zaruke tak vypln formular...., ak nie tak zavolaj a dohodni si plateny servis-aj ked neviem ci sa to vobec pri tej cene oplati...
Tusis kolik by to mohlo stat? Uz posilhavam po R61, tak se mi do toho vic jak 5000 litru nechce davat:) Snad ani 3000 ne...
Nabehnul...
Tak ted pro zmenu jednou nabehnul. Ale po vypnuti a druhym pokusu o nastartovani uz je to zase to samy...
-
- občas něco napíše